Frumuseţe pe muchie de cuţit – Un cuplu redescoperă iubirea

Apropo.ro / 30.03.2009, 00:00
Frumuseţe pe muchie de cuţit - Un cuplu redescoperă iubirea
Pe 4 aprilie, în cea de-a treia ediţie, telespectatorii au întîlnire cu incredibila poveste a unui cuplu care, după o serie de transformări fizice, redescoperă iubirea care i-a legat acum 20 de ani.

Elena şi Ion Marchidan au împreună şase copii, pentru care ar face orice. Trecerea timpului şi viaţa grea şi-au spus însă cuvîntul asupra fizicului celor doi, iar relaţia dintre ei s-a răcit tocmai din această cauză. Elena (foto sus) este complexată de dantura sa: nu mai are nici un dinte sănătos, nu se simte confortabil atunci cînd vorbeşte, nu poate să rîdă cu poftă şi îşi ascunde mereu zîmbetul.

Femeia în vîrstă de 40 de ani spune că cele şase sarcini i-au modi­ficat organismul: are destule kilograme în plus, sînii i s-au lăsat şi are riduri adînci în jurul ochilor şi gurii.

Soţul Elenei, Ion, mărturiseşte că trecerea timpului nu l-a iertat nici pe el. Cel mai mult îl deranjează dantura şi pielea foarte ridată de pe chip. Cei doi soţi spun că s-au îndepărtat unul de celălalt, că relaţia dintre ei s-a răcit.

Elena recunoaşte că îi este ruşine de felul cum arată şi evită să se apropie de soţul său. Şi Ion are aceeaşi senzaţie: spune că nu mai poate să îşi îmbrăţişeze soţia şi, atunci cînd încearcă să o sărute, aceasta îşi întoarce capul.

Amîndoi se gîndesc cu groază la nunta fiului cel mare, care se apropie cu paşi repezi: nu îşi doresc ca pro­priilor copii să le fie ruşine cu ei. Spre bucuria lor, întîlnirea cu Victor Slav a fost una norocoasă: cei doi soţi au avut parte la “Frumuseţe pe muchie de cuţit” de o transformare spectaculoasă.

Şi tot în cea de-a treia ediţie a show-ului de la PRO TV, telespectatorii vor cunoaşte povestea Marinelei Banciu, o profesoară de religie de 27 de ani, care, în urma unui accident din copilărie, a rămas cu nasul deformat. Marinela spune printre lacrimi că o doare cînd vede că toţi tinerii de vîrsta ei au relaţii serioase sau se căsătoresc, iar pe ea nu o vrea nimeni. Însă după vestea bună că a fost acceptată la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, Marinela simte că viaţa sa se va schimba mult în bine şi că îşi va recăpăta încrederea în propriile forţe.

În cea de-a doua ediţie,
Două femei şi-au regăsit frumuseţea

”Vreau să arăt bine, iar copiilor mei să nu le fie ruşine cu mine”, spunea Florica Iamandi (foto stînga, înainte şi după) înainte să vină la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Întîlnirea cu specialiştii de top i-a împlinit femeii visul: acela de a nu mai fi consi­derată bunica propriilor copii. La întîlnirea cu cei dragi, Florica a venit plină de încredere, ca un adevărat star, strălucind din cap pînă în picioare. Acum este o altă femeie, se simte tînără atît în suflet cît şi fizic.
 

La fel de încre­zătoare este şi a doua femeie pe care telespec­ta­torii au văzut-o transformată în cea de-a doua ediţie a emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Mihaela Pîrvu (foto) a visat dintot­deauna la o operaţie estetică şi, împreună cu soţul său, se gîndea chiar să renunţe la concedii pentru a-şi putea permite schim­barea mult visată.

Sîmbătă seara, la PRO TV, telespectatorii au descoperit însă o altă femeie: după intervenţii în zona ure­chi­lor, a nasului, dar şi a buzelor, Mihaela şi-a recăpătat încrederea în ea, iar soţul, de care a stat des­părţită cîteva săptămîni bune, spune că se mîndreşte cu o femeie ca ea.

Frumuseţe pe muchie de cuţit – sîmbătă, 21.45, PRO TV