Frumuseţe răpitoare! Cum arată „Wonder Woman” la 65 de ani – FOTO

De: Cătălina Matei / 04.11.2016, 14:23
Frumuseţe răpitoare! Cum arată
Celebra actriţă Lynda Carter i-a dat viaţă Femeii Fantastice (Wonder Woman) în anii '70. Cu toate că acum vedeta are 65 de ani, aceasta şi-a păstrat frumuseţea şi carisma.

Lynda Carter a devenit celebră datorită rolului de super-eroină, după ce i-a dat viaţă Femeii Fantastice într-un serial difuzat între anii 1975 şi 1979. Actriţa a câştigat titlul de Miss America în 1972, iar acum, la 65 de ani, aceasta şi-a păstrat frumuseţea şi sclipirea din ochii săi albaştri, scrie mediafax.ro.

Eroina de benzi desenate Wonder Woman/Femeia Fantastică a fost numită în luna octombrie noul ambasador onorific pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). Preşedintele DC Entertainment Diane Nelson a acceptat titlul onorific pentru personajul din cărţile de benzi desenate, televiziune şi film, creat de compania sa în cadrul unei ceremonii, pe 21 octombrie.

La ceremonie au participat actriţa Lynda Carter, care a interpretat-o pe Wonder Woman într-o miniserie de televiziune produsă în anii 70, dar şi actriţa Gal Gadot, care o va interpreta pe super-eroină într-un film ce urmează să fie lansat anul viitor.

Foto Hepta