Frumusețea se pastreaza cu bani

Apropo.ro / 13.03.2006, 11:20
Frumusețea se pastreaza cu bani
Suntem în plina isterie a curelor de slabire (baieții din redacția noastra pot depune marturie). Așa ca unele doamne sunt dispuse sa cheltuiasca cel puțin jumatate din salariu pentru asta, iar daca nu au bani sau încredere în saloanele de frumusețe apeleaza la

Suntem în plina isterie a curelor de slabire (baieții din redacția noastra pot depune marturie). Așa ca unele doamne sunt dispuse sa cheltuiasca cel puțin jumatate din salariu pentru asta, iar daca nu au bani sau încredere în saloanele de frumusețe apeleaza la metodele tradiționale. Cum se rasfața vedetele noastre sau cele de la Hollywood și cum reușesc sa învinga ridurile și kilogramele în plus? Cați bani investesc și ce metode au?

Vedetele noastre nu arunca în stanga și în dreapta cu banii, cum se întampla la Hollywood, unde cateva ședințe de relaxare ajung sa coste și 20.000 de dolari pe luna!

Dupa sezonul rece, Roxana Ionescu nu abandoneaza nici o secunda sportul și își supravegheaza cu atenție dieta. „Mananc foarte multe salate, pui și pește. Fac mult sport, adica merg la sala de doua ori pe saptamana. Și nici nu este foarte scump – un abonament ajunge la doua milioane de lei vechi.” Blonda de la „Canalul de știri” urmeaza însa și tratamente și masaje la un salon de înfrumusețare, unde face ședințe de electrostimulare: „O ședința costa un milion de lei și merg de patru ori pe luna”, ne-a mai spus Roxana.

Diana Munteanu nu merge la sala de fitness, dar de doua ori pe saptamana joaca tenis. Banii însa încep sa se volatilizeze din portofel cand vine vorba de saloanele de frumusețe. „Pentru sanatatea parului și a tenului merg la un salon de frumusețe. Fetele de acolo îmi pun maști și tratamente pentru par, ma coafeaza și tot ele au grija ca tenul meu sa arate bine. Asta ma costa în jur de 3 milioane pe saptamana”, spune Diana.

Julia Chelaru de la Sexxy își rezerva o mare parte din timp și din bani pentru a merge la cosmetica o data pe luna, unde aplicarea unei maști cu parafina o costa 200.000 de lei. Acasa folosește o masca cu argila. Face mult sport, astfel ca ajunge la sala de doua ori pe saptamana. „Masajul de relaxare și tonifiere este nelipsit și merita toți banii (400.000 lei pe ședința – n.r.). Sauna a devenit foarte importanta pentru mine. Merg aproape în fiecare zi și stau 45 de minute”, ne-a spus cantareața. Pentru asta, Julia mai platește înca 200.000 de lei.

La Crina Matei este lege: „Nu ma culc niciodata nedemachiata, iar loțiunea de fața și crema hidratanta sunt nelipsite. O data pe luna merg la cosmetica, unde fac un tratament de hidratare care costa în jur de 2 milioane de lei. În rest, mananc foarte multe fructe, legume și foarte condimentat.”

În fiecare primavara Catrinel Sandu încearca sa-și remedieze deficitul de calciu. Însa ea își prepara singura maștile pentru fața cu ce gasește prin casa: „Îmi fac gomaj facial acasa, îmi pun maști din argila sau tarațe, ulei de masline, miere sau lapte, sau pur și simplu îmi pun felii de fructe pe fața.”

Dana Savuica ne asigura ca rețeta frumuseții nu consta neaparat în folosirea unor produse cosmetice foarte scumpe. „De obicei îmi pun acasa maști foarte bune, care costa între 300.000 și 400.000 de lei, apoi ma dau cu o crema pe care am descoperit-o recent, care are în conținut ape termale. Pentru sanatatea corpului fac o cura cu mango, astfel ca aproape în fiecare seara mananc un fruct. Nu merg la sala, dar fac exerciții acasa.” Trebuie sa va spunem ca un fruct de mango costa în jur de 40.000 lei. Asta în cazul în care va hotarați sa țineți o astfel de cura.

Afla mai multe despre cum se pastreaza frumusețea numai din

Tags: