Frumusețea trenurilor abandonate (Poze)

De: Gabriela Voicu / 09.07.2013, 17:30
Trenurile abandonate nu trebuie uitate, pentru că ele pot deveni opere de artă, așa cum ne demonstrează galeria foto pe care v-o prezentăm în continuare.

Trenurile abandonate nu trebuie uitate, pentru că ele pot deveni opere de artă, așa cum ne demonstrează galeria foto de mai jos.

Retrase de pe șine cu ani în urmă, trenurile ruginite din imagini au fost depuse în cimitire din diferite colțuri ale lumii, dar deteriorarea nu le-a afectat neapărat frumusețea. 

Galerie foto

Prima oprire este în Germania, unde se află o cale ferată care datează din anii ’80. Continuăm cu Belgia pentru a explora inclusiv interiorul unor trenuri ruginite, ajungem în Ungaria, la cimitirul Istvántelki FÅ‘műhely din Budapesta, apoi mergem în Anglia, la cimitirul Vic Berry din Leicester și la Depoul Healey Mills Marshalling din Yorkshirere. În Bolivia găsim cimitirul Uyuni cu trenuri abandonate încă din anii ’40, când a avut loc declinul industriei miniere locale, iar în Havana, Cuba, descoperim un cimitir pentru trenuri cu aburi. Continuăm cu Sidney, Australia, pentru a vizita Depoul Rozelle Tram și ne întoarcem în timp să vizităm Long Branch din New Jersey, unde în anii 1850 două locomotive au fost recuperate de sub apă. În cele din urmă, revenim în Europa și găsim trenurile abandonate din Pripyat, Ucraina.