Fuego nu sta degeaba, pe plan profesional

De: Dragos Tanase / 13.03.2008, 15:24
Fuego nu sta degeaba, pe plan profesional
Fuego va porni, din 19 martie, intr-un turneu national cu spectacolul intitulat "Pana la lacrimi, mi-e draga viata", regizat chiar de el.

Fuego va porni, din 19 martie, intr-un turneu national cu spectacolul intitulat “Pana la lacrimi, mi-e draga viata”, un spectacol de muzica si poezie regizat de el insusi, cu orchestra si decoruri realizate special pentru acest spectacol de catre artistii Teatrului National din Botosani.

Este al III-lea turneu national, cu tematica si spectacole dedicate in primul rand doamnelor si domnisoarelor si care se va desafsura, in multe orase cu casa inchisa, in:

– Botosani (19 martie)

– Suceava (20 martie)

– Bacau (21 martie)

– Iasi (22 martie)

– Focsani (23 martie)

– Constanta (24 martie)

– Ploiesti (25 martie)

– Buzau (26 martie)

– Brasov (27 martie)

– Sibiu (28 martie)

– Chisinau – Palatul National si Kahul, alaturi de Irina Loghin (29 martie)

– Galati (30 martie).

Va urma, in luna aprilie, un alt turneu, in Ardeal, care va cuprinde orasele: Arad, Timisoara, Oradea, Cluj, Deva, Satu Mare si Baia Mare.

Dintre cele 14 albume lansate pana in prezent (ultimul se numeste „Mi-e dor de tine, mama"), cel de-al 13-lea i-a purtat noroc lui Paul Surugiu, cel intitulat „In noaptea de Craciun”.

Casa de Discuri clujeana Euromusic i-a oferit Discul de Platina „artistului Fuego, nepretuit izvor de spiritualitate romaneasca autentica transpus in minunatele colinde daruite publicului si lumii intregi si pentru deosebitul succes al albumului In noaptea de Craciun".

Despre Fuego

Paul Surugiu (Fuego) este originar din Turda si canta de la muzica pop si dance, pana la etno si populara.

A absolvit Scoala Populara de Arta din Cluj, a urmat cursurile Facultatii de music-hall, la clasa profesor Marius Teicu, fiind declarat "Cea mai buna voce a promotiei" si a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice, clasa profesor Adriana Pitesteanu.

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!