Fuego va prezenta o emisiune de divertisment

De: Cristiana Trifu / 18.09.2018, 11:21
Fuego va prezenta o emisiune de divertisment
Paul Surugiu (Fuego) se alătură TVR 2, pentru o emisiune de divertisment. El va prezenta începând de duminică, 7 octombrie, de la ora 15.00, emisiunea „Drag de România Mea”.

Emisiunea va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalităţi româneşti, fie că este vorba despre artişti, actori, scriitori sau sportivii români.

Cum arată fosta logodnică a lui Fuego, singura femeie cu care ieşit în public vreodată! O cunoscută politiciană

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu şi despre România, despre valorile sale, despre muzica şi oamenii care au definit-o şi au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat şi vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veţi putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând şi premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentaţi şi vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spaţiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” şi de tot ce are şi a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum şi vor reuşi să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreţ şi ambiţios! Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceştia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Şi cu asta vin în faţa voastră, arătându-vă România mea şi toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu