Dans, film si underground in „Dansul dragostei 2”

De: Dragos Tanase / 17.03.2008, 16:03
Dupa succesul din 2006 al filmului "Dansul Dragostei", urmeaza acum, in mod logic, lansarea noului film-fenomen "Dansul dragostei 2".

In urma succesului inregistrat in 2006 de “Dansul Dragostei”, un film care s-a bucurat de incasari in valoare de aproape 100 de milioane de dolari, a sosit acum momentul pentru spectaculoasa lansare a noului film-fenomen “Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets”.

Rebela Andie West (Briana Evigan), o nou-venita la Maryland School of the Arts, si ambitiosul Chase (Robert Hoffman), starul absolut al scolii, se aventureaza in cautarea senzatiilor tari, pe care numai dansul strazii, cu miscarile lui extreme si agresive le poate oferi.

Ajunsi, din salile scolii de dans, in underground-ul din Baltimore, cei doi sunt acum hotarati sa participe la cea mai mare si mai dura competitie de street-dance.

Din distributie fac parte Briana Evigan, care se afla la debutul sau cinematografic, Robert Hoffman (“She’s The Man/Iubesc pe cine nu trebuie”, “You Got Served/Ritmul strazi”i) si Will Kemp (Van Helsing).

In film mai joaca si interpreta/manechinul/actrita Cassie Ventura, alaturi de o distributie de animatori talentati la dans, descoperiti la auditii, multi dintre ei facandu-si acum debutul in lumea filmului.

Cu o coloana sonora ce urmeaza sa fie lansata in curand in SUA, “Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets” prezinta wall-to-wall rap, hip-hop si R&B, inclusiv hitul "Low" al lui Flo Rida featuring T-Pain, si alte single-uri noi si clipuri video de la T-Pain, Missy Elliott, Enrique Iglesias, Trey Songz featuring Plies, Plies featuring Akon, Cassie, Cherish featuring Yung Joc si altii.

Cum tensiunea creste atat pe ringul de dans cat si in viata personala, fiecare trebuie sa invete sa impace dragostea cu loialitatea, libertatea cu oportunitatile si ceea ce este cu ceea ce crede ca poate deveni.

Filmul “Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets” va fi lansat pe marile ecrane de catre MediaPro Distribution, de vineri – 21 martie, si va rula la cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO si City Plex (City Mall).

Filmul are o durata de 98 minute.

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!