Joaquin Cortes a fermecat inca o data publicul romanesc

De: Dragos Tanase / 20.12.2007, 11:32
Joaquin Cortes a fermecat inca o data publicul romanesc
Joaquin Cortes, unul dintre cei mai faimosi dansatori de flamenco, a prezentat spectacolul "Zapatos Blancos", in fata a peste 5000 de oameni.

Joaquin Cortes, o celebritate a stilului flamenco si unul dintre cei mai faimosi dansatori, a prezentat, miercuri seara, publicului bucurestean, spectacolul "Zapatos Blancos", adunand, la Sala Palatului, peste 5000 de oameni.

Spectacolul a fost deschis cu un moment care a apartinut in totalitate muzicienilor care l-au acompaniat pe dansator pe toata durata show-ului. "Uvertura" a fost menita sa incalzeasca publicul, introducandu-i pe cei prezenti in atmosfera calda a ritmurilor dansurilor andaluze.

Cortes si-a facut apoi aparitia luand prin surprindere spectatorii, traversand scena intr-o miscare ampla, dar precisa. Imbracat in pantaloni negri, stramti, cu o camasa si o palarie de culoare neagra, trasa pe ochi, si-a fermecat publicul majoritar feminin doar din cateva batai din picior.

"Multumesc ca ati venit", a spus artistul celor din sala. "Imi pare rau ca nu vorbesc romaneste", a mai zis acesta, intorcandu-se apoi, imediat, la dans.

In Albumul Apropo poti sa vezi imagini de la acest spectacol!