Michael Jackson a murit! Viata starului, in 50 de imagini

Apropo.ro / 26.06.2009, 12:18
Cel care altadata a uimit lumea intreaga cu talentul sau muzical exceptional, azi o indoliaza, parasind scena vietii.

Michael Jackson a murit azi noapte in urma unui stop cardiorespirator, la varsta de 50 de ani. Imperiul pop nu va mai fi niciodata la fel fara "regele" sau, care a lasat o amprenta foarte puternica asupra acestui gen muzical.

Moartea starului a pus capat unui lung sir de evenimente bizare care au dus la declinul sau din toate punctele de vedere.

Michael Jackson si-a inceput cariera muzicala la varsta de 4 ani, cand a activat in trupa Jackson 5, alaturi de fratii lui mai mari. In anii ’80, Michael se afla deja in culmea gloriei, senzationalul album "Thriller" ajungand sa fie cel mai bine vandut din toate timpurile, cu peste 50 de milioane de copii in lumea intreaga.

Dintre piesele de pe acest album amintim "Beat It," "Billie Jean" si "Thriller", devenite rapid hituri mondiale.

CITESTE SI "Michael Jackson a murit. Lasa un mesaj!"

Dupa ce a fost acuzat in repetate randuri ca ar fi abuzat sexual de mai multi copii, la ferma sa, "Neverland", cariera lui Michael a urmat o panta descendenta, astfel incat starul a fost nevoit sa se retraga din peisajul muzical. Ulterior, el si-a pierdut mare parte din avere din cauza proceselor.

Michael Jackson – "Moon Walk"

Michael Jackson – Moon Walk de pe tare.ro

Vezi aici mai multe clipuri ale lui Michael Jackson

Chiar daca starea de sanatate a lui Michael Jackson s-a inrautatit de-a lungul vremii, din cauza numeroaselor operatii estetice pe care si le-a facut, "regele pop" se pregatea sa revina pe scena, antrenandu-se intens pentru a sustine 50 de concerte la Londra.

Se pare, insa, ca din punct de vedere fizic starul nu era pregatit pentru acest efort urias, care in cele din urma l-a determinat sa paraseasca scena vietii.

Michael a concertat si in Romania, de doua ori, in 1992 si 1996.

In continuare, va invitam sa vedeti o galerie foto cu 50 de fotografii din viata lui Michael Jackson, echivalentul varstei la care "regele pop" a murit:

NU RATA GALERIA FOTO!

Vezi mai multe poze cu Michael Jackson, pe Showbiz.ro