Christina Aquilera este insarcinata

Apropo.ro / 04.07.2007, 13:38
Christina Aquilera este insarcinata
Cantareata aproape ca transpune in viata reala varianta cantecului "Come on over baby". E!News a confirmat marti ca fericita castigatoare a cinci premii Grammy si iubitul acesteia, Jordan Bratman, asteapta primul lor copil. Niciunul dintre cei doi nu a mai fost


Cantareata aproape ca transpune in viata reala varianta cantecului „Come on over baby”. E!News a confirmat marti ca fericita castigatoare a cinci premii Grammy si iubitul acesteia, Jordan Bratman, asteapta primul lor copil. Niciunul dintre cei doi nu a mai fost casatorit si nu au alti copii, informeaza eonline.com. Sunt impreuna inca din 2002 iar casatoria a avut loc in noiembrie 2005.

Deocamdata purtatorul de cuvand al cuplului nu a facut nicio declaratie in aceasta privinta.

Cei doi au celebrat prima lor aniversare in Dublin, in timp ce Christina isi sustinea turneul de promovare „Back to Basics” al albumului cu acelasi titlu, castigand cu acesta si un album de platina.

Viitoarea mamica urmeaza sa-si sustina concertele si in Asia si Australia, Hong Kong. Turneul se va încheia pe 3 august în Auckland, Noua Zeelanda.

Aquilera, in varsta de 26 ani, va primi o stea pe faimosul bulevard din Hollywood Walk of Fame alaturi si de alte vedete ca George Harrison, RHCP.

Carmen Ulian