Cum sa iti folosesti degetele in scop erotic

Apropo.ro / 01.05.2008, 12:57
Cum sa iti folosesti degetele in scop erotic
Degetele sunt importante deoarece cu ele simti pielea fina a iubitei, simti sfarcurile cum se intaresc, ii simti finetea buzelor...

Degetele sunt importante deoarece cu ele simti pielea fina a iubitei, simti sfarcurile cum se intaresc, ii simti finetea buzelor ce te saruta si te gusta, ii simti fesele ferme….

Prezervativul

Clitorisul este un loc focos al femeilor. Atunci cand este lubrifiat sau iti lubrifiezi degetul, foloseste degetul mijociu sa o mangai cu miscari circulare. Reactia ei te va anunta ca esti pe calea cea buna, sau nu. Daca ii place continua calm, marind viteza usor…pana in punctul culminant. Daca iti spune „nu te opri”…sa nu te opresti. In acelasi ritm, introdu un deget in vagin…ii place si mai mult?

Degetul vitezoman

Femeia ta prefera sa lucrezi mai incet, sa exagerezi sau sa fi nebunatic precum un iepuras? Cand ea va sta deasupra, maseaza-i clitorisul. Senzatiile vor fi si mai intense.

O mana de ajutor

Daca iti poti folosi ambele maini facand miscari diferite, o vei excita si mai mult. Un deget o mangaie, altul ii mai strange sfarcurile, iar altul o mai penetreaza, cu siguranta ca urmeaza si orgasmul. Nu este nicio cursa pentru asta, faci asa cum simti si cum o simti. Stai linistit, cand vine vorba de intensitatea ritmului te anunta ea.

Indicatorul punctului G

Cu fata spre ea, palma intreptata cu degetele in jos, penetreaz-o cu degetul si fa o miscare de genul „vino incoa'”. Obiectivul tau este sa ii declansezi butonul, punctul G. Nu face miscari bruste si deranjante. Incepe prin miscari lente, si, in functie de reactiile ei, mareste intensitatea ritmului.

Degetul care socheaza

Impreuna ar trebui sa experimentati si sa explorati ce este nou si va atrage, si pe fata si pe dos (ca la crosetat). In timp ce indexul si degetul mijociu stimuleaza vaginul, degetul mic ii atinge anusul. Cu miscari de dute – vino, ritmice, stimuleaz-o simultan, pe toate partile. Degetul odata introdus in anus nu il mai introduci si in alt orificiu.

Stimularea vaginului pentru obtinerea unui orgasm (sau mai multe) nu este dificil pe cat crezi. Odata ce incepi sa ii cunosti reactiile, corpul te va urma. Desigur, incurajarile verbale sa fie folosite la momentele potrivite.

Pentru orice eventualitate stiti ca trebuie sa aveti unghiile taiate (fara batistuta), mainile spalate, imaginatie si degetele sa fie fermecate.