De ce inseala barbatii?

Apropo.ro / 22.02.2008, 15:58
Adulterul a existat dintotdeauna si a fost un subiect controversat. Majoritatea televiziunilor au facut emisiuni pe acest subiect.

Adulterul a existat dintotdeauna si a fost mereu un subiect controversat. Majoritatea televiziunilor au facut emisiuni pe acest subiect si au avut mare succes. Totusi ce ii face pe domni sa tradeze partenera de viata? Toti stiu ca la un anumit nivel a insela este un lucru prost inspirat. Inca de la varste fragede am considerat monogamia o virtute.

Tradarea atrage dupa sine despartirea de partener, in majoritatea cazurilor. Din cauza unui apetit dezvoltat pentru sex, barbatii hotarasc ce vor face. Si totusi….de ce inseala?

Monotonia

Fiecare barbat a auzit ca pentru a avea in permanenta o femeie in pat, trebuie sa se casatoreasca. Aparent, o relatie pe termen lung pare ca incepe sa scartaie la un moment dat. Satisfactia in pat nu mai este aceeasi, apare monotonia, femeile in jur par mai atragatoare iar dorinta este si mai mare.

Anumiti barbati inseala pentru ca partenera nu isi mai doreste sa faca sex cum o facea la inceput, imaginatia in dormitor a cam disparut, partidele de amor nu mai sunt cu scantei si, in concluzie, cauta acel fior care il mentine in tensiune.

Undeva in State se zvonea ca s-ar crea o zi de celebrare a sexului oral, iar aceasta zi sa fie libera pentru ca partenerii sa guste din plin placerea actului. Cu aceasta ocazie procentul de infidelitate ar scadea la 75%.

Tradarea

Asadar ai aflat ca iubita te inseala. Barbatii nu trec cu vedere asemenea fapte pana nu se razbuna, pana nu intorc moneda, trebuie sa iasa cu un zambet…ai motive.

Provocarea si dorinta

Daca o consideri un trofeu sexual pe femeia langa care dormi, sansele ca tu sa sa fi inselat deja sunt mici. Daca ai multumire acasa…

Sunt barbati care au nevoie de provocare, vanatoare si reusita. Pentru alti barbati "sarea si piperul" este varietatea, ca si cum iti doresti ca inghetata din mana sa o dai pentru o alta, cu alta aroma, si alta aroma, s.a.m.d..

Nu poti merge mai departe

" Ce ochii nu vad, inima nu simte" spune un proverb care este cam adevarat ce-i drept. Pornind de la premiza ca nimeni nu va afla si nu va fi ranit este un motiv intemeiat sa iti faci de cap. Ai grija, femeia este un detectiv nascut, cu instincte si fler.

Ego-ul tau…

Putine lucruri sunt incitante, hranesc spiritul si respectul de sine ca atunci cand o femeie te doreste. Se poate uneori sa nu rezisti ispitei. In cazul in care stii cum sa iti calmezi nevasta daca afla, te intorci acasa..sau nu.

Cum sa scapi oportunitatea

Cati barbati spun nu unei partide de sex daca se iveste? Sa nu credeti ca sunt asaltati de asemenea oferte insa se mai ivesc ocazii la care nu rezisti. Poate fosta iubita s-a schimbat asa de mult si o privesti cu alti ochi, o dansatoare ti-a facut ochi dulci. Barbatul poate considera ca asa ceva nu se intampla in fiecare zi si trebuie uneori sa profite de ocazie "Carpe Diem".

Are o certareata acasa

Isi doreste sa schimbe atmofera tensionanta de acasa. Isi doreste un loc in care sa se simta bine si sa comunice fara sa tipete si certuri. Un loc in care sa mangaie si sa fie mangaiat, sa ofere si sa primeasca placere. Sa zicem ca isi doreste sa ia aspirina din alta parte.

Daca femeia este de acord…

Femeile iarta mai mult decat barbatii sau macar mult mai repede. Fie din frica de a ramane singure sau fie din cauza ca s-a obisnuit cu tine. Anumite femei se considera vinovate ca barbatul a plecat la alta. Va incerca sa redreseze situatia si sa o imbunatateasca. Sau exista femei care fac un pact ca fiecare sa "triseze" voit si fara suparare.

Nu te mai "aprinde"

Pur si simplu nu te mai atrage sexual. Parca s-a ingrasat, este rigida in pat, a lasat-o imaginatia, nu se ingrijeste de ea asa cum o facea alatadata. Dintr-o data trecatoarele sunt atragatoare si apetisante. Cand o tipa in masina se uita la tine simti fiori. Actul sexual nu iti mai provoaca placere ca la inceput.

A disparut dragostea

"Unde dragoste nu e, nimic nu e" spunea un cantec. Ai iubit-o candva ca d-aia ai stat cu ea. Sentimentele au disparut usor in timp. Totul parca s-a plafonat si nu mai exista viata. In acelasi timp simti ca va fi greu si fara ea datorita obisnuintei. Pentru inceput puteti lua o pauza pentru a va clarifica situatia si gandurile. Uneori nu ajuta insa mai lungeste momentul despartii.

In oricare din cazuri a trada nu este o gluma. Daca ai facut-o este posibil ca nu ai fost fericit. Intr-un fel inselatul poate fi un fel de evadare de cotidian, a problemelor. In oricare din cazuri nu o lua ca pe o solutie pe termen lung.