De ce prefera barbatii relatiile ocazionale?

Apropo.ro / 11.01.2008, 12:00
De ce prefera barbatii relatiile ocazionale?
Nu ar rata nicio ocazie de a petrece momente placute in compania unei domnisoare care este tot timpul vesela, iubitoare, tandra...

Nu mai este un secret ca femeile cauta mai des o relatie decat barbatii. Ei sunt incantati mai degraba cand se iveste o ocazie de a petrece ceva timp in compania unei domnisoare…fara niciun angajament insa. Satisfactia este garantata!

Fara pareri de rau

Despartirile sunt grele, dau bataie de cap. Nimanui nu-i place sa sufere dupa o despartire ce poate transforma cele doua persoane in animale ce se urasc. Daca nu ti-ai dat seama, sexul ocazional nu se termina asa. Amandoi ati fost de acord sa faceti dragoste chiar daca nu va cunosteati.

Nimeni nu a impus nimic nimanui, mai ales sa se supere. Situatia este in afara tiparelor si in desfasurarea actiunilor dar si a discutiilor. A fost frumos, s-a terminat si sunteti de acord cu asta. Poate se va repeta. Nu au chef de crocodili pe umeri. Asta urasc…

Partenerul de pat amuzant

Cand ai un partener amuzant este bine sa constientizezi situatia si sa nu mergi mai departe. Sa nu cazi in alta extrema. Daca ti-ai propus sa ai aventuri atunci este cazul sa ai si limite. Daca te gandesti totusi la cadouri incearca lenjeria intima, te vei bucura de ea. Pentru acest tip de relatie este cel mai potrivit cadou si nu florile sau bijuteriile.

Partenera nu va sta sa planga pe umarul tau sau sa te intrebe de ce nu zici nimic, conversatia, discutiile vor avea loc daca simti ca este cazul si fara a stabili un subiect in prealalbil. Insa la urma urmei…nu pentru asta va intalniti. Important este sa va simtiti bine. Radem, glumim, ne simtim bine…ne mai trebuie ceva?

Nu iti iei angajamente

De fiecare data cand ai dat o sansa si te-ai implicat intr-o relatie pe termen lung lucrurile nu au iesit tocmai bine. Te plictisesti repede, nu vrei sa te implici cu sentimente si emotii. Nu doresti sa iti asumi riscuri. Daca nu te doare, de ce sa te legi la cap?

Ai teama de relatii

Esti opus moral conceptului de casatorie. Vrei sa dormi alaturi de mai multe doamne, iar asta cu frecventa. Relatia, prietenia sunt cuvinte serioase ce iti provoaca teama. Nu ai nevoie sa tii minte date de nastere pana la ultima ruda, sa fi tarat la cumparaturi, sa nu te lase sa stai in fata tv cu berea-n mana si sa injuri, nu ai nevoie de o a doua mama. Nu vrei decat sa iti traiesti viata la maxim si sa profiti cat se mai poate.

Inainte sa incepi sa te porti ca un prost crescut, un insensibil incearca sa te gandesti cu cine vrei sa iesi, pe cine poti rani, daca inseli incearca sa fie totul potrivit astfel incat sa nu se planga nimeni de situatie.