De unde isi iau barbatii experienta

Apropo.ro / 17.03.2008, 21:00
De unde isi iau barbatii experienta
Barbatii cred ca au experienta chiar dupa ce au avut o relatie, un contact, ca deh, au mai invatat ceva.

Barbatii cred ca au experienta chiar dupa ce au avut o relatie, un contact, ca deh, au mai invatat ceva. Toata experienta lor (ca si a fetelor de asemenea) provine din relatiile pe care le au. Pana aici nimic deosebit.

Dansilor le convine si cred au dreptul sa polenizeze si sa zboare din floare in floare, pentru ca in momentul in care se decid sa isi imparta viata doar cu cineva sa se simta cunostinta acumulata. Insa, atunci cand isi aleg partenera, ea trebuie sa se prezinte exemplar. Sa fie o fata buna, cuminte, gospodina, priceputa la multe treburi si daca se poate…"aproape virgina", in sensul ca mai mult de unul – doi parteneri sa nu fi avut.

Barbatii adora varietatea in pat, sa schimbe pozitiile, sa se intample tot felul de minunatii, sa i se faca tot felul de lucruri. Tu ca femeie trebuie sa fii dezghetata, nu o timorata. Atunci, daca ei au atat de multe pretentii "nici la umbra, nici la soare, nici pe jos si nici calare", femeile, zic, de unde sa acumuleze experienta? Din carti, de pe net, din discutii si cenacluri pe tema?

Vorbesti ca nu esti compatibil cu ea, ca iti face un sex oral ca mai bine erai contorsionist. Tu ai vrut-o, pentru ca asa ai gandit-o! Vorbiti ca femeile sunt "cvure" daca o fac cu altii, ca li se desfac picioarele precum o floare la soare.

In acest caz, sa va gasiti fete care sunt la inceput (inceputul inceputului) de drum si pe care sa le scoliti voi cu rabdare, pana ajunge la nivelul la care va doriti. Pe celelate, care le considerati bune de amante, lasati-le celorlalti barbati care gandesc logic si vor sa evolueze erotic impreuna cu partenera.

Hmmm, pana la urma tu cum crezi ca poti evolua, tehnic vorbind, daca nu esti un tip deschis? A, da! Faci sex cu o tipa mai in varsta….dar tinand cont ca si ea a invatat ca sa se priceapa la practica…Ramai singur pan’ la urma.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!