Ei vor doar un singur lucru, ele pe toate

Apropo.ro / 31.03.2008, 16:30
Ei vor doar un singur lucru, ele pe toate
Femeile considera ca barbatii vor doar un singur lucru, si anume: sex. Uita de comunicare si de lucrurile frumoase pe care le poti face

Femeile considera ca barbatii vor doar un singur lucru, si anume: sex. Spunem asa pentru ca asta ne arata ei uneori. Uita de comunicare si de lucrurile frumoase pe care le poti face intr-o relatie.

Exista pareri conform carora barbatii isi doresc dragostea, inaintea sexului. Daca au dragoste simt stabilitate, liniste si vin si partidele de sex.

Femeile au nevoie de dragoste inainte de sex, deoarece au nevoie de stimulare si mangaieri, fapte care sa le arate sentimentele partenerului in care au incredere. Barbatii au nevoie de sex si apoi dragoste. Este o proportionalitate inversa care tot are un numitor comun: sexul. Chiar daca (nu este adevarat in totalitate) sexul iti aduce barbatul mai aproape de tine, satisfactia si nonconformismul tau il lipesc aproape de tine.

Ei stiu foarte bine ca femeia are nevoie de acel preludiu, insa dorinta de ajunge la fructul oprit si dorit este mult mai mare. Pofta vine mancand, dar daca nu are si un aspect frumos sau un miros…te apropii cu raceala de ea.

Prin excitarea femeii inaintea contactului sexual, barbatul realizeaza o parte a emotiilor ei, urmand ca in contactul fizic sa se consume cealalta parte. La barbat este tocmai invers. Femeile acuza barbatii de primitivitate cand vine vorba de sex, tocmai din cauza faptului ca ei ocolesc putin preludiul, neintelegand ca femeia are nevoie de stabilitate sufleteasca.

Sexul ii da putere, incredere si forta barbatului. Se simte revigorat dupa o partida tare de sex.

Pentru ca partida sa fie cat mai satisfacatoare conteaza ca ambii parteneri sa se cunoasca in intimitate si numai. Astfel, fiecare va stii ce ii place celuilalt si va incerca sa mearga spre orgasm, pe un drum plin de satisfactie. Pentru ca barbatul sa fie satisfacut, trebuie sa simta implinita si satisfacuta partenera. Daca ea se va simti bine, va incerca sa dea ce are si ce stie mai bine in timpul sexului. Orgasmul ei poate fi dovada lui de barbat bun la pat. El isi doreste ca tu sa ceri si sa iti iei ceea ce ai nevoie de la el, in materie de sex. , dragostea nu intarzie sa apara. Femeia se va simti si mai legata emotional de barbat.

Femeilor le place sexul la fel ca si barbatilor, insa fara preludiu ea nu vede de ce el are acea dorinta nebuna de partide. Priceperea ta de barbat, placerea de a o face, se va cunoaste in fiecare miscare pe care o faci in pat. Daca la inceputul relatiei el are rabdarea de a astepta ca ea sa fie intr-o anumita stare, va astepta sa se decida sa faca sex, va avea rabdare sa realizeze preludiul, insa dupa ce se instaleaza senzatia de cunoastere reciproca, lucrurile se mai domolesc.

Atingerea partenerei, mangaierea coapselor, a sanilor, a picioarelor sunt lucruri de ajutor inaintea actului sexual. El isi doreste sa intre inauntrul femeii mai mult ca orice. Sa simta cat mai mult din carnea ei. Daca barbatul isi doreste ca femeia sa fie satisfacuta de el si invers, relatia va fi mult mai intima si se va suda.

Daca este ceva care urmeaza dupa fotbal si este apreciat cu sufletul atunci este sexul. Cu ajutorul lui reusim sa trezim dragostea barbatului. (Daca nu va place imi pare rau dar un barbat nu va sta alaturi de o femeie langa care nu are placere in timpul actului sexual si nici nu se simte bine).