Excitare in slow motion

Apropo.ro / 01.04.2008, 16:45
Excitare in slow motion
Barbatul porneste la drum gata excitat si cu dorinta, in timp ce femeia are nevoie sa se relaxeze inaintea partidei.

Femeia este inversul barbatului in ce priveste placerea preludiului si importanta lui.

Barbatul simte nevoia de relaxare dupa sex, el porneste la drum gata excitat si cu dorinta, in timp ce femeia are nevoie de relaxare inaintea partidei, el trebuie sa o pregateasca pentru ce va urma (hai ca nu suna prea drastic). Sunt cazuri in care ea "vine peste el" gata excitata, insa nu este general valabil.

Se recomanda o baie fierbinte inainte de a te urca in pat langa partener. Nu te va trimte la Mos Ene, ci va avea un efect fabulos asupra ta. Te va relaxa si te va ajuta sa intri in starea premergatoare contactului. Partenerul trebuie sa inceapa jocul erotic usor, fara nicio graba. Cand ea se va astepta sa faci o anumita miscare, tu din contra o atati si mai tare. Trebuie sa scapati de inhibitii. Atinge usor pielea, fara a insista pe ceva anume (o trecere usoara…).

Sarutarile lui trebuie sa trezeasca dorinta, sa stimuleze toate zonele care vor sa fie atinse. Mangaierile usoare, ca adierea de vant, sunt mult mai placute decat cele directe. Femeia trebuie incitata putin pe ocolite, imprejurul sanilor, sfarcurilor, clitorisului, urmand apoi atingerea propriu-zisa. Se creeaza acea tensiune sexuala. Cand el o va patrunde, senzatiile vor fi la cote maxime.

Barbatul in schimb, daca are chef de nebunii, vrea sa treaca direct la actiune, fara prea mult preludiu. Sarutari, mangaieri directe ii creaza starea de bine, spre mai bine. Daca esti in zona genitala, nu zabovi prea mult pentru ca ai sanse mari sa o iei de la capat de mai multe ori. Mangaierea directa a penisului ii va da satifactie si placere. Daca nu te arunci pe el, aseaza-te cu zona ta pubiana, pe a lui. Invata-l cum este cu rabdarea pentru femeie. Daca nu o vei excita cat trebuie, ea nu va reactiona ca o pasionata (adevarata, caci se vede cand are pofta de sex) adevarata. Nu va dezbracati din prima, ci insistati pe desfacutul nasturilor, capselor, oricarei bluze, oricarui pantalon.

Cand veti face dragoste, incercati sa faceti precum turistii care sunt pentru prima data in fata unui templu, unei cladiri impresionante, pe care iti doresti sa o vezi pe dinafara, ca apoi sa patrunzi inauntru. Ce parere ai?