Fetele rele…in pat sunt apreciate

Apropo.ro / 24.03.2008, 21:00
Fetele rele...in pat sunt apreciate
Stii ce apreciaza mereu? Cuvantul Da, spus de tine atunci cand are chef de ceva nebunii. Ii plac fetele care nu se dau inapoi...

Esenta relatiei sexuale este sarea si piperul din dormitor. Barbatilor nu le displac femeile linistite, la suprafata, deoarece isi arata adevarata fata atunci cand nu se asteapta. Totusi, pentru a aduce un plus si a-i lua mintile este bine sa faci ceea ce simti cu adevarat, fara nicio rusine…in pat.

Le plac femeile care nu au inhibitii in ce priveste dezbracarea in fata partenerului. Stii ca un striptease si goala (la un moment dat) in fata lui il va aprinde si mai rau.

Tot fara inhibitii, atunci cand sunteti in pat, ii place sa vii cu idei noi sau sa le accepti pe ale lui. Uneori este bine sa vii tu cu initiativa. Fara sa il inhibi, ia cu tine si accesorii precum frisca, ciocolata lichida, capsuni…

Cand esti la serviciu trimite-i un sms prin care sa il pui in tema cu ce ti-ai dori sa faci acasa in intimitate. Arata-i ca "monotonia" nu este decat un cuvant din dictionar, nefelosit. Tu esti inventiva si il provoci si pe el, cauti mereu ineditul…fara restrictii.

Lasa-l sa te priveasca din cand in cand cum te mangai langa el. Atinge-te acolo unde iti place, constienta fiind ca el abia are stare sa nu sara pe tine. Se excita cand te vede, ei sunt curiosi. Ii place sa se simta bine, sa te vada cum il mangai apoi si pe el, ca o tipa descurcareata. Arata-i ca stii cum sa te joci cu "jucariile pretioase ale lui" cu mainile, gura, limba, sanii.

Stii ce apreciaza mereu? Cuvantul Da, spus de tine atunci cand are chef de ceva nebunii. Ii plac fetele care nu se dau inapoi sau care nu au tot felul de pretexte cand vine vorba de…(e bine totusi sa il mai lasi sa suspine uneori). Daca tu ai chef odata si vezi ca el nu este pe frecventa…da-i de inteles ca ai o mare pofta de sex. Spune-i la ureche, sa roseasca ce iti doresti.

Cu toate ca uneori nu poti sa te manifesti ca ba te aud parintii, ba fratele sau sora, sau vecinii, ii place sa te auda gemand, suspind, ii place sa te manifesti in pat, sa iti vada satisfactia. Alterneaza momentele de liniste cu cele galagioase, si mare atentie la reactiile lui.

Fii inventiva si fara stare mai mereu, oboseste-l, si provoaca-l de fiecare data cand va intalniti in intimitate.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!