George Clooney crede ca este prea batrân pentru aventuri

Apropo.ro / 14.12.2006, 11:13
George Clooney crede ca este prea batrân pentru aventuri
Starul din seria aventurilor lui Dany Ocean a primit de doua ori titlul de "cel mai sexy barbat în viața" din partea prestigioasei reviste People. De asemenea, actorul este celebru pentru numeroasele sale relații cu femei frumoase. Clooney spune însa


Starul din seria aventurilor lui Dany Ocean a primit de doua ori titlul de „cel mai sexy barbat în viața” din partea prestigioasei reviste People. De asemenea, actorul este celebru pentru numeroasele sale relații cu femei frumoase. Clooney spune însa ca s-a saturat de aventuri.

În timpul unui interviu pentru revista Newsweek, Clooney a fost întrebat daca poate avea orice femeie dorește, iar acesta a raspuns: „Oh, nu, pentru ca ma trezesc dimineața și ma dor genunchii și ma gândesc ca am 45 de ani”.

În ciuda unui premiu Oscar pentru rolul sau din „Syriana”, Clooney a mai spus ca prefera sa stea în spatele camerei de filmat decât sa fie star de cinema.

„Regia este cheia conceperii unui film. Orice altceva este doar vopsea. Totuși, nu țip la oameni prin megafon. Sunt foarte modern. Am pe cineva la care țip și care la rândul lui țipa la ceilalți”, a mai spus Clooney.