Masaj erotic aproape thai

Apropo.ro / 07.03.2008, 15:40
Masaj erotic aproape thai
O buna excitare a organelor de simt o realizezi si cu ajutorul uleiurilor volatile afrodisiace (aromoterapie).

O buna excitare a organelor de simt o realizezi si cu ajutorul uleiurilor volatile afrodisiace (aromoterapie). Le folosesti in cada cu apa, inhalare sau masaj. Anumite uleiuri contin substante ce excita simturile.

Ii cunosti zonele erogene ale corpului. Fiecare parte care il excita la atingere sau sarutare este erogena, fie ca este vorba de buze, gat, fese, coapse, sani, mameloane, urechi, organe sexuale

Atingerea acestor zone cu gura, cu limba, excita si mai mult. Masajul erotic nu consta in atingerea corpului doar cu mainile. Este poate o arta de a ridica in al noualea cer partenerul fara penetrare.

Relaxati amandoi, cu lampa de aromoterapie aprinsa, muzica ambientala si uleiul de masaj la indemana nu ai cum sa dai gres. Lasa imaginatia sa depaseasca putin barierele. Stii cat de bine te simti atunci cand ii simti mainile pe corpul tau si, mai ales, cand nu poti anticipa urmatoarea miscare. Masajul este si o etapa importanta pentru pregatirea actului sexual.

Cand el maseaza:

Ea trebuie sa fie relaxata, sa se lase total pe mainile lui. Sa traiasca momentul si senzatiile ce ii sunt oferite. Uleiul de masaj face minuni in cuplu.

Pune ulei in maini si apoi pe corpul ei. Miscarile sa le ai line, nu te grabi. Incearca sa ii simti fiecare por, pielea sa se faca de "gaina". Maseaza extremitatile; incepe cu picioarele. Din varful degetelor, talpa, calcaie, pe picioare in sus, evitand zona genitala. Cu atentie si la respiratie dar si cu dorinta de a-i transmite starile tale de moment. Abdomenul si pieptul le masezi mai cu grija fiind sensibile. Sanii reprezinta o zona erogena pentru femei. Masaza-i mainile, gatul. Joaca-te usor pe fata ei, daca faci rost si de o pana e si mai bine. Tine-o in tensiune.

Reia traseul invers, oprindu-te la picioare pe care ar trebui sa i le desfaci pentru a mari suspansul prin masajul coapselor pe interior. Nu uita de masajul feselor (ai timp sa o invarti pe toate partile). In acelasi ritm, inainteaza spre zona vaginala de unde masajul (masajul aici este super daca este luat pe bucati…) si alte miscari le las la latitudinea ta.

Masajul facut de ea:

Nu este chiar foarte diferit fata de miscarile lui. Tensiunea o tii la cote maxime daca faci ce faci si te invarti in jurul zonei supererogene. Te poti folosi si de unghii sa ii dai fiori. Nu zgaria ca o pisica. Ca si in masajul thailandez foloseste-te de gura sa musti usor, sa il sugi (fara semne). Lasa-l sa iti simta respiratia aproape. Mangaie-l cu sanii tai. Sa nu ramai fara ulei pe maini pe parcursul "turului". Cum si tu ai fost unsa si acum este si el, lasa corpul tau sa alunece pe al lui, unduindu-te erotic. Maseaza fesele si spatele lui cu sanii tai. Nu ii baga prea mult in seama organul, lasa-l sa mai suspine. Sopteste-i la ureche ce simti, muscandu-l senzual.

Cu cat atingerile voastre vor fi mai delicate, cu atat tensiunea sexuala va creste. Atunci cand iti vei intoarce partenerul, priveste-i cu dorinta si pofta "acea zona" lasandu-i de inteles ca iti doresti sa il simti si mai aproape. Printr-un masaj senzual al penisului si testiculelor, apropie-te cu limba. Sa iti simta respiratia, sa vibreze. Atentie la ulei….

De acum, daruirea senzatiilor va apartine doar voua…