Sanii frumosi raman in atentia barbatilor

Apropo.ro / 04.02.2008, 17:13
Se stie ca femeia odata gravida isi schimba "putin" formele. Unele se ingrasa peste masura, altele parca sunt si mai atragatoare.

Se stie ca femeia odata gravida isi schimba "putin" formele. Unele se ingrasa peste masura, altele parca sunt si mai atragatoare.

Se subintelege ca cele plinute mananca pentru doi, iar celelalte sunt fericite ca nu va trebui sa mearga la sala de gym sa isi dea sufletul. In orice caz, fiecare dintre ele este frumoasa pentru ca a fi gravida nu este o rusine.

Am incercat sa scoatem in fata doar cateva dintre cele mai atragatoare gravide:

Britney Spears

Va mai aduceti aminte de acea Britney inocenta si dulce? Ei bine acele momente au trecut si acum o avem, langa noi pe fata care s-a razvratit si pacat ca intr-un mod cu totul nefast pentru ea. Nimeni nu s-ar fi gandit ca vor putea urmari filmulete in care cantareata face sex oral…one more time…one more time.

A ramas gravida a doua ora chiar la trei luni dupa nasterea primului copil. De ce nu o gasim exemplu bun? Pentru ca a fost vazuta bauta manga in timp ce era gravida. Si in plus, odata ce a vrut sa vada cum este viata a decazut foarte mult uitand ca in fata fanilor trebuie sa iti mentii imaginea de Diva.

S-a inatlnit cu: Justin Timberlake, modelul Marcus, Fred Durst, John Cusack, Colin Farrell, Jared Leto, Kevin Federline.

Halle Berry

Sanii ei sunt uimitori de frumosi. Formele sunt apetisante. Daca este privita doar bust te-ai gandi la o eventuala relatie…dar nu tot ce zboara se mananca.

S-a intalnit cu: Wesley Snipes, Spike Lee, Orlando Jones, Eddie Murphy, Fred Durst.

Pamela Anderson

Star Playboy in toata puterea cuvantului. O privesti si nu te poti gandi decat cum ti-ar sta intins langa ea in pat. Imaginile cu scenele de sex (remember video pe vas) sau goala te miri pe ce insula, nu mai trezesc suspiciuni in ceea ce o priveste, ne-am obisnuit. Si partenerii i-a ales pe masura ei! Cand a devenit mama adevaratul star a trebuit sa nu pateze imagine cu kilograme in plus.

S-a intalnit cu: Sylvester Stallone, Scott Baio, Dean Cain, Bret Michaels, Marcus, Michael Bolton, Fred Durst, Robbie Williams, Kid Rock, Tommy Lee.

Christina Aguilera

Sexy de-a dreptul! Sanii ei au fost admirati si fotografiati, pentru ca pozele ei sa faca furori. Gravida si cu sanii mai mari poate sa pozeze linistita in reviste pentru barbati. Mai maaari…mai frumooosi! Se pare ca ii prieste.

S-a intalnit cu: Leonardo DiCaperio, Fred Durst, Enrique Iglesias, Robbie Williams, Tobey Maguire, Jordan Bratman.

Lindsay Lohan

Acum ca am vazut-o si pe asta ne-a ajuns. Domnisoara nu are limite. Cand trebuie sa se opreasca continua sa se dea in stamba iar cand trebuie sa vorbeasca…se apuca de baut. Celebritatea ii gandila gargaunii din cap blondei.

S-a intalnit cu: Aaron Carter, Jared Leto, Wilmer Valderrama, Colin Farell, Jude Law, Robbie Williams, Heath Ledger, Samantha Ronson, James Blunt, Shaun White.

Elizabeth Jagger

Foarte frumoasa fiica domnului Mick Jagger. Asa avem o privire de ansamblu a frumusetii feminine. Nurii au parca marimea perfecta. Cu toate ca domnisoara de 23 de ani pare inocenta va spunem ca sexul nu este o taina necunoscuta. Si cu aceasta exista o caseta care nu a fost dat publicitatii. Modelul impreuna cu iubitul ei au fost filmati cu o camera ascunsa (camera ce urmarea problabil linistea clientilor) a hotelului, in intimitate, si tocmai aceasta este cauza pentru care nu s-a facut si public. Atat timp cat actul s-a consumat in camera, intre iubiti….

S-a intalnit cu: Paul Avion, Alex Dellal, Sean Lennon, Calum Best.

Elle Macpherson

Sani frumosi la un corp bine proportionat. Are 43 de ani, un baietel de 4 ani si jumatate si inca se tine bine. Probabil nu a uitat de regulile pe care podiumul le impune.

S-a intalnit cu: Warren Beatty, Kevin Costner, Colin Farrel si Bryan Adams.

Angelina Jolie

Femeia puternica si independenta. Gravida a fost mai frumoasa ca niciodata. Chiar daca are multi copii de ingrijit are timp si pentru ea sa arate bine. Stie ca o femeie frumoasa atrage privirile barbatilor.

S-a intalnit cu: Jonny Lee Miller, Winona Ryder, Nicholas Cage, Val Kilmer, Colin Farell, Billy Bob Thorton, Brad Pitt.

Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas a intalnit-o si i-a spus "As vrea sa fiu tatal copiilor tai" si a fost indeajuns. In 2000 s-au si casatorit si au impreuna un baiat si o fata. Fotografiata gravida, Catherine luase kilograme in plus, dar frumusetea ei exotica a sters surplusul.

S-a intalnit cu: John Leslie, Jon Peters, Mick Hucknall, Lili Taylor, Michael Douglas.

Alessandra Ambrosio

Model de origine braziliana, 26 ani, a devenit atractia principala a spectacolelor Victoria’s Secret. A lucrat cu cei mai mari designeri Revlon, Christian Dior, Giorgio Armani, Rolex, Oscar de la Renta, Gucci, Escada, Roccobarocco, Calvin Klein si Ralph Lauren. A pozat chiar si pentru faimoasele calendare Pirelli. Jamie Mazur este iubitul si tatal primului sau copil.

S-a intalnit cu: Marcelo Boldrini, Ricky Martin, Steven Allain, Jamie Mazur.