Sunt sexy, focoase si rup inimile fotbalistilor (40 poze)

Apropo.ro / 06.06.2008, 11:53
Ne-am obisnuit ca cele mai frumoase si sexi femei, majoritatea fiind modele sau vedete de televiziune sa se cupleze cu fotbalistii.

Ne-am obisnuit ca cele mai frumoase si sexi femei, majoritatea fiind modele sau vedete de televiziune sa se cupleze cu fotbalistii cei mai mediatizati. Faza asta nu este valabila doar in strainatate, ci si la noi gasim destule exemple. Or avea ei ceva aparte ce nu au baietii de langa noi?

Sunt frumoase si se intretin…

Nu rata! Sexi – galerie foto

Ilary Blasi s-a nascut pe 28 aprilie 1981. A fost manechin, a aparut in reclame, a jucat in filme. Cu Francesco Totti s-a cunoscut in urma deselor ei aparitii tv. Nunta lor, ce a avut loc pe 19 iunie 2005, a fost televizata.

Elena Santarelli a trecut prin patul lui Christian Vieri. Ii place sa se simta tot timpul bomba sexi, dovada si ipostazele in care pozeaza. In prezent este indragostita de atacantul Parmei, Bernardo Corradi, fara de care spune ca nu ar putea trai. Cei doi s-au si logodit iar frumoasa Elena spune ca isi doreste trei copii cu Bernardo.

Nereida GallardoAlexandra Paressant a avut inima lui Ronaldihno, si nu numai. In prezent tanara se intalneste cu Tony Parker, care este casatorit cu Eva Longoria. Scenteile intre cei doi au inceput sa apara chir de la nunta lui Tony cu Eva, unde a mers in calitate de invitata. Chiar daca au avut nopti de amor nebun, Alexandra l-a inselat pe Tony cu Mario Lopez.

Nereida Gallardo are doar 24 de ani, este fotomodel si este iubita lui Cristiano Ronaldo. Este originara din Palma de Mallorca si o adevarata sirena. A invatat la o Scoala Catolica. Nereida "nimfa a marii" (in traducere) a gustat din plin viata dupa ce a terminat scoala. Petreceri in cluburi, cercei in buric, tatuaje, pe toate le-a incercat. Cu Ronaldo s-a intalnit intr-un club. A urmat apoi o vizita la acesta acasa, o vila umila de 150.000 de lire sterline. Numai Cenusareasa sa nu fi…

Helena Seger este sotia lui Zlatan Ibrahimovic. Au impreuna doi baieti, Vincent si Maximilian. Zlatan are doar 27 de ani, o cariera de invidiat si o femeie frumoasa alaturi.

Helen Svedin este iubita lui Luis Figo. S-a nascut pe 22 octombrie 1976 in Suedia. Cei doi au impreuna trei fete: Daniela, Martina si Stella. In topul celor mai sexi 50 sotii de fotbalisti, ea detine locul 49. Are o frumoasa cariera de model, aparand in numeroase reclame si prezentari de moda pentru designeri celebri.

Helen Svedin Stefania Orlando se numara si ea printre iubitele lui Antonio Cassano. S-a nascut la 23 decembrie 1968, la Roma. Stefania este o foarte cunoscuta actrita si prezentatoare tv in Italia. A cochetat si cu modellingul.

Giorgia Palmas este o italianca focoasa din Sardinia. La 26 de ani, Giorgia se poate lauda cu titlul de Miss World. A aparut in show-uri de televiziune, in reviste celebre internationale si are titlul de Miss Mondon 2000. Ea este iubita lui Davide Bombardini, FC Bologna.

Alena Seredova este femeia care il alinta de Gianluigi Buffon, Gigi. Este de origine ceha si are 30 de ani. Chiar daca are un baietel, Louis Thomas, cu portarul italian, Alena arata excelent pentru o mamica.

Sylvie van der Vaart este sotia mijlocasului olandez Rafael van der Vaart. Sotia lui Rafael arata de milioane. La 18 ani Sylvie isi incepea cariera de model cu dreptul. Frumoasa olandeza a patruns usor si in televiziune, prezentand emisiuni tv, spectacole, vedete celebre. Si casatoria lor a fost transmisa la tv. Cei doi au impreuna un baiat, Damian Rafael (nascut in 2006).

Click aici pentru o SUPER GALERIE FOTO!

Credeti ca ei au ceva special de trag toate femeile bune la ei?