Swingers club for every me and every you

Apropo.ro / 21.03.2008, 23:01
Swingers club for every me and every you
Swinger este persoana care nu are restrictii in ceea ce priveste sexul liber. Swinging denota obisnuinta de a schimba...

Un subiect putin tabu, swinging-ul nu este altceva decat relatiile de prietenie intre cupluri care fac sex in diferite moduri. Este incredibil de excitant sa imparti dorintele si fanteziile intime cu alti parteneri. Un alt fel de blind date cu happy end. Nu exista o limita de cupluri/persoane care pot lua parte. Swinger este persoana care nu are restrictii in ceea ce priveste sexul liber. Swinging denota obisnuinta de a schimba partenerii de sex.

Este in primul rand adresat cuplurilor, insa daca o a treia persoana doreste sa ia parte la un act sexual este binevenita. Cuplurile participante nu trebuie sa fie casatorite neaparat. Importanta este deschiderea lor catre imbunatatirea relatiei in sine, dar si a relatiilor cu alte cupluri. Partenerii nu trebuie sa aiba nimic impotriva daca unul dintre ei, managie, saruta pe altcineva participant, sau chiar daca merge mai departe (sex). Spiritul liber si nonconformismul merg mana in mana cu discretia si confidentialitatea in swinging.

Swinging-ul nu consta doar in mersul in locatiile stabilite si satisfacerea poftelor carnale cu persoane straine, ci si purtarea de conversatii, legarea de noi prietenii. In ce priveste orientarea sexuala, bisexualitatea in randul femeilor este o practica obsinuita pe cand in randul barbatilor este intalnita mai rar.

Ce poti castiga prin swinging

monotonia din cuplu dispare (e logic si prima pe lista);

– iti depasesti inhibitiile sexuale;

– o femeie isi poate depasi limita in ceea ce priveste expunerea bisexualitatii;

– ai fantezii? Aici este locul ideal sa le aduci la viata;

– ai parte de parteneri/partenere si experiente sexuale….gramada;

– iti faci noi prieteni fara inhibitii;

– descoperi si inveti o gramada de chestii in materie de sex;

– noi prieteni, chiar daca aveti un numitor comun;

– inveti mai bine sa satisfaci partenerul/partenera.

Swingers talkingCum sta treaba

Exista cluburi in care se practica swinging-ul (si la noi). Am zis, deci un club, in care se aduna lumea (se poate locul sa aiba si separeuri). In acest loc se face sex. Merge un cuplu in club, gaseste un alt cuplu sau pe cineva fara pereche. Fac schimb de parteneri pentru preludiu, mangaieri, sex oral…asa ca paiele pe foc. Cand penetrarea nu exista numim soft swinging.

Un alt tip de swinging – closed swinging – presupune si schimbarea partenerilor dar actul sexual se face in incaperi separate. Astfel nu se mai simt urmariti de partener/partenera…

Open swinging este atunci cand se schimba partenerii dar se face sex in aceeasi incapere. Aici vin persoanele carora le place sa priveasca partenerul in timp ce face sex cu altcineva, cand se joaca, cu tendinte exhibitioniste, ce sa mai, aici este adevarata orgie.

Mergem cu totii?

Dupa cum am spus nu exista limita de persoane (asemanator cu filmul in care a jucat Nicole Kidman si Tom Cruise: Eyes Wide Shut). Sunt off-premises party private sau organizate in cluburi de swinging (la care cuplurile se cunosc si relatiile sexuale au loc in alta parte), sau on-premises care sunt adevarate orgii (in clubul in care se intalnesc au loc si actele sexuale), vacante de swinging.

Exista si reguli?

Daca cineva te refuza, nu mai insista. Te refuza din mai multe motive: este incepator, vrea doar sa socializeze….oricum clubul este destul de mare.

Stabileste cu partenerul limita voastra in cuplu. Daca esti la inceput si te mai stii si gelos, atunci vorbiti pana unde va lasati partenera/partenerul sa ajunga cu altul/alta. Uneori este greu inceputul….

Iti spuneam sa nu insisti deoarece exista persoane care vor sa socializeze, este adevarat, nu sunt nebuni ca nu vor sa o faca, ci vor sa converseze cu ceilalti. Persoanele singure isi pot cauta jumatatea, nu ai de unde sa stii. Este un loc propice relatiilor (lungi sau scurte).

De fiecare data este foarte important sa discuti cu cel/cea/cei cu care vei merge mai departe pentru a stabili anumite reguli. Spune-le ce iti doresti, la ce nivel te afli, ce nu iti place sa faci, ce te excita cel mai tare. Important este sa te simti confortabil in prezenta lor (si ei la fel).

Nu grabi lucrurile. Nici nu te arunca asupra celorlati ca fiara sa faci sex. Nu insista nici cu disperare sa faci sex. Cu cat jocul este mai incitant si excitant, cu atat rezultatele sunt mai multumitoare si implinitoare.

Sunt cluburi care organizeaza seri pentru fete, baieti, cupluri, orientare sexuala. Unele impun si o anumita tinuta vestimentara. Totul este la un click distanta, doar sa cauti. Sa nu crezi ca este ceva nou pe piata si ca toti sunt nebuni, fenomenul "wife-swapping" (swinging) exista inca din 1957.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!