Cristina Rus vrea sa se indragosteasca de Mirco

Apropo.ro / 20.05.2008, 11:37
Cristina Rus vrea sa se indragosteasca de Mirco
De mai bine de o luna in viata lui Mirco Maschio exista o noua Cristina si nu este nimeni alta decat Cristina Rus

De mai bine de o luna in viata lui Mirco Maschio exista o noua Cristina si nu este nimeni alta decat Cristina Rus.

Cristina Spatar, regina R&B – fosta iubita a afaceristului, a ajuns cu el pana aproape de altar apoi a pus punct relatiei.

Fosta Blondy si omul de afaceri s-au ciocnit la un eveniment privat si au sfarsit prin schimbarea numerelor de telefon si prin intalniri romantice: "L-am vazut de la distanta si el a venit spre mine. S-a prezentat, m-am prezentat, am inceput sa vorbim despre ce s-a scris in presa despre noi. Dadeam vina unul pe altul pentru declaratiile facute. Chiar eram un pic iritati pentru ca acum sase luni s-au scris niste neadevaruri despre noi. Apoi, am deviat discutiile intr-o alta zona si am ramas prieteni. Vorbim de o luna de zile".

Maschio vrea sa o asigure pe tanara artista de seriozitatea intentiilor sale si de aceea a prezentat-o grupului sau de prieteni.

Cristina este de parere ca Mirco este un barbat extraordinar si ca orice femeie ar fi norocoasa daca ar avea o relatie cu el.

Cu toate ca o deranjeaza faptul ca acesta a fost la un pas de a ajunge la altar cu regina R&B, blonda este dispusa sa treaca cu vederea aceasta relatie daca ceea ce este intre ei se va dovedi a fi “marea dragoste”.