Destine unite la Palatul Elysee

De: Dragos Tanase / 02.02.2008, 16:35
Destine unite la Palatul Elysee
Primarul din Paris, Francois Lebel, a declarat ca a oficiat casatoria presedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni.

Primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a declarat ca a oficiat casatoria presedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni, la Palatul Elysee, sambata dimineata.

"Am oficiat casatoria a doi alegatori din (arondismetul) VIII, care locuiesc la numarul 55, pe strada Faubourg Saint Honore", adresa Palatului Elysee, a declarat Lebel pentru postul de radio Europe 1.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Cotidianul L’Est Republicain anuntase, in editia din 14 ianuarie, ca Nicolas Sarkozy si Carla Bruni s-au casatorit, asa cum, de altfel, se zvonea in presa, precizand, insa, ca mariajul a avut loc nu la primarie, ci la palatul Elysee. Spuneau chiar ca a existat si un martor care ar fi participat la ceremonie.

Ulterior au parut si dezmintirile. Cantareata italiana Carla Bruni a declarat, intr-un interviu publicat pe 21 ianuarie 2008, de cotidianul Libération, ca "inca" nu s-a casatorit cu presedintele francez Nicolas Sarkozy, punand astfel capat speculatiilor in acest sens care circulau de mai multa vreme in presa.

Dar fostul top model in varsta de 40 asigura atunci ca ea si presedintele francez au "in plan" acest lucru.

Â