Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin

Apropo.ro / 02.05.2008, 09:00
Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin
Supermodelul Gisele Bundchen conduce clasamentul celor mai bine platite manechine din lume cu un salariu de 35 de milioane de dolari.

Supermodelul Gisele Bundchen conduce clasamentul celor mai bine platite manechine din lume cu un salariu de 35 de milioane de dolari in 2007, publica site-ul revistei Forbes.

Cu toate ca brazilianca a terminat contractul in valoare de cinci milioane de dolari cu Victoria’s Secret, acesta este imaginea a 20 de marci, in special cosmetice.

Anul trecut topmodelul declara: “Contractele pe care le voi semna de acum inainte sunt mult mai atractive in euro, pentru ca nu stim ce se va intampla cu dolarul. Nici nu ma voi mai ridica din pat pentru dolari”

Locul doi al clasamentului este ocupat de Heidi Klum, cu 14 milioane anual. O mare parte din bani sunt castigati datorita emisiunii "Project Runway" pe care o prezintă și o produce.

Kate Moss ocupa locul trei cu un venit anual de 7,5 milioane de dolari iar Adriana Lima se claseaza pe locul patru cu cele 7 milioane de dolari castigate pe parcursul unui an.