Johnny Depp, marele actor dorit la micul dejun in pat

De: Dragos Tanase / 10.03.2008, 14:01
Johnny Depp, marele actor dorit la micul dejun in pat
Actorul american Johnny Depp s-a situat pe primul loc intr-un top al vedetelor cu care femeile si-ar dori sa ia micul dejun in pat.

Actorul american Johnny Depp s-a situat pe primul loc intr-un top al vedetelor cu care femeile si-ar dori sa ia micul dejun in pat, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de marele lant hotelier britanic "Travelodge", la care au participat 2.500 de persoane.

Starul francizei de succes "Piratii din Caraibe" este actorul preferat de femei pentru un mic dejun in pat, in timp ce Kelly Brook, starul serialului TV "Smallville", s-a situat pe primul loc in preferintele barbatilor. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Johnny Depp este nemultumit ca arata bine

Cunoscutul actor Johnny Deep este nemultumit de faptul ca arata bine, de-a lungul carierei sale abordand roluri dificile care sa nu-i scoata in evidenta "fata draguta", informeaza Ireland Online.

Actorul in varsta de 44 de ani a declarat ca ii vine sa planga in fiecare dimineata cand isi vede chipul in oglinda pentru ca "trebuie sa traiesc cu fata asta draguta"

Tu cu cine ai vrea sa iei micul dejun in pat, dintre vedetele autohtone?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!