Justin Timberlake renunta la burlacie

Apropo.ro / 19.05.2008, 13:36
Justin Timberlake renunta la burlacie
Justin Timbarlake vrea sa puna capat burlaciei si sa-si oficializeze relatia cu Jessica Biel sau cel putin asa spun barfele de la Hollywood

Justin Timbarlake vrea sa puna capat burlaciei si sa-si oficializeze relatia cu Jessica Biel sau cel putin asa spun barfele de la Hollywood. Cu toate ca a mai avut relatii de durata se pare ca tanara actrita i-a pus capac.

Cei doi formeaza un cuplu de anul trecut din luna ianuarie iar un prieten apropiat a declarat: "Pentru prima data in viata lui, Timberlake simte ca ar trebui sa se aseze la casa lui si a decis ca Jessica e cea mai indicata persona careia sa-i puna marea intrebare. Este fericit cu ea. Si-au petrecut însa destul de putin timp impreuna și asta din cauza lui Justin care a lucrat cu Madonna la realizarea unui nou videoclip. Vremea cat a fost departe de actrita l-a facut sa realizeze ca Jessica este aleasa”.

Cu toate ca si-a trait viata in luminile reflectoarelor, Justin este de parere ca nunta ar trebui sa se desfasoare intr-o atmosfera intima si de aceea doreste sa faca marele pas pe insula Mustique, din Caraibe: "Pentru a aduce prietenii apropiati si familia pe Mustique va costa o avere. Dar dragostea lui pentru Jessica nu are pret" a mai declarat sursa pentru The Sun.