Justin Timberlake uimeste cu mustata si par afro

De: Manuela Stoicescu / 03.03.2008, 18:25
Justin Timberlake uimeste cu mustata si par afro
Intr-una dintre cele mai asteptate comedii ale verii, Justin Timberlake isi abandoneaza pentru prima oara lookul de macho si se face de ras intr-un mod minunat.

Intr-una dintre cele mai asteptate comedii ale verii, Mike Myers ("Austin Powers") se intoarce pe marile ecrane in rolul unui guru crescut in India care decide sa-si puna vocatia si in slujba obtinerii profitului odata ajuns in Statele Unite. Prima lui provocare dupa ce soseste pe "taramul fagaduintei" este sa rezolve necazurile unui hocheist pe care sotia l-a parasit pentru un patinator.

Aici intra in scena Justin Timberlake, care isi abandoneaza pentru prima oara lookul de macho si se face de ras intr-un mod minunat, deghizat intr-un atlet pe nume Jacques Grande. Purtand mustata, o coafura afro si o pereche de pantaloni extrem de scurti, Justin face un rol in care demonstreaza ca are si alte calitati pe langa cele fizice.

Lansarea filmului "The Love Guru" este programata pentru 20 iunie. Alaturi de Mike Myers si Justin Timberlake joaca si Jessica Alba si Jessica Simpson.