Kyra Sedgwick viseaza la sanii lui Charlize Theron

Apropo.ro / 19.06.2008, 18:00
Actrita Kyra Sedgwick, s-a suparat cand sotul ei, Kevin Bacon, a trebuit sa-i atinga sanii lui Charlize Theron.

Actrita Kyra Sedgwick, politista indarjita care trimite criminalii dupa gratii in serialul “Aproape de adevar”, s-a suparat cand sotul ei, Kevin Bacon, a trebuit sa-i atinga sanii lui Charlize Theron cand lucrau ampreuna la un film.

Motivul de suparare al lui Sedgwick a fost faptul ca nu a putut sa puna ea insasi mana pe sanii lui Charlize Theron. Actrita sustine sus si tare ca, spre deosebire de alte sotii de actori, nu se supara cand isi vede barbatul in scene intime cu alte femei pe marele ecran. “Sincer, scenele de dragoste nu ma deranjeaza”, spune Sedgwick. “Stiu cat de inconfortabile sunt si cat de lipsite de sens”. “Totusi”, adauga actrita, “Am avut un moment la premiera unui film al lui Kevin cand nu stiam ce ma asteapta. Kevin trebuia sa-i atinga sanii lui Charlize pe sub tricou. Surprinsa, i-am spus ca trebuie sa fi fost foarte placut. Kevin a sarit repede sa ma contrazica, dar l-am linistit, spunandu-i ca mie mi-ar fi placut foarte mult sa fac asta”.

Obisnuit cu nebuniile sotiei lui, Kevin Bacon a avut totusi un moment de incertitudine, in care nu stia daca sa se bucure ca nu are o sotie geloasa, sau sa fie el insusi gelos ca nevasta lui se uita dupa o alta femeie…

charlize theron

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Bancul zilei
Clipul zilei

La un moment dat portarul Van der Saar zice: "Joc eu singur contra Romaniei…"

Cuvinte cheie: barbat autostrada masina accident viteza
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau

Daca Kyra viseaza la sanii lui Theron, tu la ce visezi?