Madonna si Guy Richie s-au separat

Apropo.ro / 26.05.2008, 14:47
Madonna si Guy Richie nu mai locuiesc impreuna. Madonna declara intr-un interviu ca Richie nu mai este omul pe care ea il stia.

Madonna si Guy Richie sunt mai aproape de divort, avand in vedere ca nu mai locuiesc impreuna.

Madonna declara intr-un interviu acordat unei publicatii media, ca Richie nu mai este omul pe care ea il stia si este dezamagita de el. "Sotul meu nu este asa cum il vedeam si il percepeam la inceput. Vreau sa se termine totul si sa fiu linistita. Nu este usor sa ai o casnicie plina de fericire, insa nu il mai intereseaza. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca m-am casatorit cu un om care m-a ajutat sa gandesc si sa analizez lucrurile mai bine. Sufletul pereche este acea persoana care iti apasa pe toate butoanele bune ale tale".

Cea mai bogata cantareata din lumea muzicii se plange ca are certuri constante cu sotul ei, ca o trateaza cu indiferenta in public, consuma prea mult alcool si isi petrece foarte putin timp cu copii (David Banda, adoptat din Malawi – 2 ani, Lourdes, copilul Madonnei si al dansatorului Carlos Leon – 11 ani si Rocco, copilul ei si al lui Guy – 7 ani).

Prieteni apropiati spun ca cei doi nu mai locuiesc impreuna inca de la inceputul acestui an. Si-au impartit casele pentru a nu mai da nas in nas, unul cu celalalt. Apropiati de-ai Madonnei spun ca aceasta s-ar putea muta la New York.

Madonna are un duplex in Central Park de 1.828 mp, cu toate facilitatile posibile si necesare unei asemenea vedete. Un loc in care ea, copii sai, bonele si menajerele pot locui in liniste.

Pe o parte Madonna este vulnerabila, ca orice femeie dupa varsta de 50 de ani, mai ales ca urmeaza un turneu important, iar Guy sufera de cealalta parte, deoarece va avea premiera celui mai recent film al sau "RocknRolla", in octombrie dar va fi singur.

Madonna si Guy au fost impreuna la Festivalul de la Cannes, insa se vedea pe chipul fiecaruia starea emotionala. Chiar daca au stat in acelasi hotel, au impartit acelasi apartament, timpul l-au petrecut separati.

Surse din partea lui Richie spun ca "Madonna incearca sa tina totul sub control, chiar si unde se afla Guy in fiecare minut. Ea se preocupa mai mult de copii si de ea, de el uitase. Obisnuia sa il sune de 6 ori pe zi. Vroia sa il controleze".

Surse din partea cantaretei declara "El isi petrece mai mult timp departe de familie, la casa lor din Wiltshire. El simte ca traieste in umbra ei si isi doreste sa il stie lumea pentru realizarile sale, nu ca sot la Madonnei".

Madonna si Guy vor incerca sa mearga mai departe de dragul copiilor si al carierelor, fara a face drama din separarea lor.

Cei doi s-au casatorit la 22 decembrie 2000, in Castelul Skibo din Scotia. Madonna avea 42 de ani, iar Richie 32 de ani cand s-au casatorit.

Madonna & Justin Timberlake "4 Minutes"