Videoclipuri legendare semnate Michael Jackson! (video)

Apropo.ro / 29.06.2009, 17:00
Videoclipuri legendare semnate Michael Jackson! (video)
Michael Jackson a scris istorie datorita muzicii sale inovatoare, dar si a clipurilor mereu cu un pas inaintea vremurilor.

Michael Jackson a scris istorie datorita muzicii sale inovatoare, dar si a videoclipurilor mereu cu un pas inaintea vremurilor.

Pe langa faptul ca a fost primul artist de culoare ale carui clipuri au fost difuzate pe MTV, Regele Pop a reusit sa transforme fiecare moment video intr-o poveste spectaculoasa.

"Thriller", "Remember The Time" si "Black Or White" sunt adevarate scurt-metraje, cu dinamica si efecte speciale extraordinare pentru perioada in care au fost realizate, in vreme ce "Don’t Stop Til You Get Enough" cucereste prin simplitate.

Te invitam sa revezi cele mai tari 10 videoclipuri din cariera lui Michael Jackson:

10. Leave Me Alone

"Leave Me Alone" i-a adus lui Michael unul dintre primele Grammy-uri. In esenta, videoclipul este replica starului la toate zvonurile lansate despre el in perioada 1987-1988, inclusiv cel ca ar fi cumparat oasele Omului-Elefant. Clipul include o scena in care Jackson danseaza cu un schelet animat.

Michael Jackson – Leave me alone de pe tare.ro

9. Bad

Mini-filmul de 18 minute urmareste povestea unui tanar pe nume Daryl, care se intoarce de la o scoala elitista in cartierul natal, plin de delicventi. Daryl va trebui sa arate gastii sale ca e inca "Bad" pentru a fi acceptat. Regizorul clipului a fost nimeni altul decat legendarul Martin Scorsese.

Michael Jackson – Bad de pe tare.ro

8. Don’t Stop Til You Get Enough

Acesta este primul clip solo al lui Michael, cuceritor prin simplitate si optimism. Scena in care silueta lui MJ este multiplicata de trei ori a fost foarte de greu de realizat… in 1979!

Michael Jackson – Don’t stop till you get enough de pe tare.ro

VEZI RESTUL TOPULUI, PE SHOWBIZ.RO!