Vin Whitesnake, Bon Jovi, Def Leppard si Cypress Hill!

Apropo.ro / 05.03.2008, 10:14
Vin Whitesnake, Bon Jovi, Def Leppard si Cypress Hill!
Trupele britanice Whitesnake si Def Leppard vor concerta pe 8 iulie la Bucuresti! Exista negocieri avansate si cu Bon Jovi si Cypress Hill

Trupele britanice Whitesnake si Def Leppard, care au inclus Romania in turneul lor din 2008, vor concerta pe 8 iulie la Bucuresti, pe o arena pe care organizatorul, Fun Time Producion, n-a anuntat-o inca.

Exista negocieri avansate si cu alte doua staruri internationale, Bon Jovi si Cypress Hill. Desi va veni in Romania in luna iulie, Bon Jovi nu va canta in cadrul B’Estfest. Detaliile acestui concert vor fi anuntate in curand.

Trupele britanice hardrock Whitesnake si Def Leppard vor concerta pe 8 iulie, la Bucuresti, in cadrul turneului-mamut "Good To Be Bad", care va trece prin Statele Unite, America de Sud, Australia si Europa.

Turneul a fost botezat dupa cel mai recent album al celor de la Whitesnake, dublu CD care marcheaza aniversarea a 30 de ani de la infiintarea trupei si care urmeaza sa fie lansat international pe 18 aprilie. Def Leppard sarbatoresc, la randu-le, 30 de ani de la infiintare, aniversare marcata cu albumul "Songs from the Sparkle Lounge", care va fi lansat pe 29 aprilie 2008.

Daca membrii Def Leppard vin pentru prima oara in Romania, Whitesnake vor canta aici pentru a doua oara, dupa concertul pe care l-au sustinut in 1997, la Sala Palatului din Bucuresti. In deschiderea spectacolului din ’97 a cantat trupa Iris (o trupa, de asemenea, "nascuta" in 1977), iar Cristi Minculescu, un mare fan al rockerilor britanici, estima ca acel concert a fost un punct de apogeu al carierei sale.

Se cauta o arena!

Locul de desfasurare a concertului de la Bucuresti nu a fost stabilit deocamdata, organizatorii urmand sa aleaga dintre arenele disponibile pentru spectacole dupa ce Stadionul National a fost demolat.

Informatia a fost partial confirmata de organizatori, care au precizat ca se afla in negocieri avansate cu managementul celor doua trupe, detaliile urmand sa fie facute publice ulterior.

Whitesnake si Def Leppard isi vor incepe turneul mondial pe 23 martie in Noua Zeelanda si, dupa ce vor trece prin Australia, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia si Mexic, pe 4 iunie urmeaza sa lanseze segmentul european al acestui circuit.

Pe 6 iunie, trupa va fi prezenta la Rockfestival, din Suedia. Programul european al trupei este destul de aglomerat, cu spectacole la "Sauna Open Air Metal Festival", (Finlanda), in Islanda pe 10 iunie, in Norvegia, Danemarca si Olanda – la Festivalul Arrow Classic Rock, apoi la Glasgow, Birmingham, Manchester, Belfast si Londra.

Cele doua trupe vor ajunge pe 1 iulie la Atena, urmand sa participe pe 3 iulie la Festivalul Smederevo, de la Belgrad. Pe 4 iulie este programat concertul de la Sofia, iar pe 6 iulie la Istanbul, pe arena Parkorama. Pe 8 iulie cele doua trupe ajung in Romania, dupa care isi continua circuitul in est, prin Croatia (10 iulie) si Republica Ceha (pe 19 iulie). Turneul se va incheia pe 2 august in Portugalia, la Festivalul Cantanhede.

Tu pe cine asteptai, cel mai mult, sa cante in Romania?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!