Functionar mort dupa ce s-a uitat la American Pie

De: Manuela Stoicescu / 31.01.2008, 16:50
Functionar mort dupa ce s-a uitat la American Pie
Un tanar functionar fost gasit mort in patul sau dupa ce, inspirat de American Pie 5, s-a hotarat sa se intreaca la bautura cu prietenii lui.

David Reid avea 22 de ani, absolvise cursurile Universitatii din Manchester, avea un job ca specialist financiar si un viitor cu potential. Pana intr-o noapte cand, inspirat de American Pie 5, David si un prieten de-al sau s-au hotarat sa se intreaca la bautura pe principiul "Castiga cine ramane in picioare".

David bause inainte de concurs cateva margarita si cutii de bere, pentru ca apoi sa imparta cu tovarasul lui jumatate de sticla de tequila, jumatate de sticla de gin si 3 shoturi de whisky in doar 45 de minute. La putin timp dupa aceea Reid a fost carat pe brate pana in camera lui, unde a fost gasit mort cateva ore mai tarziu, din cauza cantitatii impresionante de alcool consumate in intervalul foarte scurt.

Examenul medical a aratat ca David avea 545 miligrame de alcool/100 ml sange, adica de sapte ori cantitatea permisa pentru conducerea unui automobil.

Tatal victimei, proprietarul unui bar local, a declarat socat ca astfel de lucruri nu-i stateau in fire fiului sau, care "nu bea in timpul saptamanii pentru a nu-si da programul peste cap" si care, atunci cand bea, o facea avand simtul raspunderii. Philip Reid a mai spus ca si-ar dori ca prietenul fiului sau sa invete din aceasta aventura nefericita si sa spuna adio bauturii.