Fundatia Amy Winehouse nu are domeniu de internet

Apropo.ro / 23.08.2011, 12:41
Fundatia Amy Winehouse nu are domeniu de internet
Tatal cantaretei Amy Winehouse a anuntat ca planurile sale de a infiinta o fundatie care sa poarte numele fiicei sale au fost zadarnicite de cativa oportunisti cibernetici, care "au furat" numele si adresa de internet ale viitoarei fundatii.

Mitch Winehouse a anuntat la putin timp dupa decesul fiicei sale, ca va infiinta o fundatie care sa ii ajute pe adolescentii ce sufera de dependenta de diverse substante. Totodata, Mitch a spus ca a primit deja donatii de la diverse persoane.

Planurile sale au fost date insa peste cap de mai multe persoane care au inregistrat pe numele lor mai multe adrese de internet pe care le avea in vedere, intre care Amywinehouse.org.uk (domeniu cumparat pe 16 august) sau Amywinehousefoundation.org (31 iulie).

„Trebuie sa bombardam cu totii site-urile tabloidelor (cu mesaje, n.r.), pentru a pune presiune pe acest nemernic care a furat numele fundatiei noastre. Ne vin solicitari de peste tot, insa este nevoie de timp. Intre timp, nu putem continua planul cu fundatia„, a cerut Mitch Winehouse, care a adaugat ca unul dintre acesti „oportunisti cibernetici” l-a contactat pe Blake Fielder-Civil, fostul sot al fiicei sale.

De la moartea fiicei sale, Mitch Winehouse i-a indemnat pe politicienii britanici sa faca mai mult pentru a-i ajuta pe tinerii si adolescentii dependenti de droguri si de alcool.

Amy Winehouse, al carei album „Back to Black” i-a adus cinci premii Grammy si faima internationala, a fost descoperita moarta in resedinta ei din Londra, pe 23 iulie. Artista era de multi ani depedenta de droguri si de alcool.