Fundația Neșu va primi o donație în bani din partea FRF

De: Tanase Dragos - Marian / 22.02.2012, 10:00
Fundația Neșu va primi o donație în bani din partea FRF
Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, luni, pe site-ul oficial, că va dona veniturile realizare din vânzarea ultimelor 3.000 de bilete la meciul amical pe care echipa națională a României îl va disputa cu reprezentativa Uruguayului, la 29 februarie, de la ora 20.30, pe Arena Națională.

Mihai Neșu, victima unui accident suferit în mai 2011, la un antrenament, în urma căruia corpul său a rămas parțial paralizat, și-a lansat în 16 ianuarie, la Utrecht, fundația ce-i poartă numele, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilități din România pentru a se integra mai ușor în societate.

Fotbalistul s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgență la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenții chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.

Mihai Neșu a împlinit 29 de ani, în data de 19 februarie, ocazie cu care jucătorii, oficialii și staful echipei Steaua i-au urat „La mulți ani”, exprimându-și susținerea față de acesta prin mai multe mesaje postate pe site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Citește motivașia gestului, din partea FRF, pe Mediafax.ro