Funny Bluetooth

Apropo.ro / 13.02.2006, 14:21
Funny Bluetooth
Pare a fi urmatoarea moda: MP3 playerul cu Bluetooth si (nu se putea altfel) casti fara fir. Produs in variante de la 256MB la 1GB, Funtwist D-Chord800 citeste cele mai uzuale formate (MP3/WMA/WMV) si le canta timp de 15 ore daca-i atasezi casti cu fir. Desi, sa fim seriosi, merita

Pare a fi urmatoarea moda: MP3 playerul cu Bluetooth si (nu se putea altfel) casti fara fir. Produs in variante de la 256MB la 1GB, Funtwist D-Chord800 citeste cele mai uzuale formate (MP3/WMA/WMV) si le canta timp de 15 ore daca-i atasezi casti cu fir.

Desi, sa fim seriosi, merita efortul sa incarci mai des bateriile tandemului player – casti Bluetooth pentru o autonomie de 6 ore, de-ajuns pentru o zi obisnuita de auditii. Si, daca ai telefon mobil destept, cum primesti un apel castile se comuta imediat la mobil pentru preluarea convorbirii. Nice, isn’t it?

Mai putin dragut: producatorul n-a comunicat deocamdata pretul si nici cum ar putea obtine cetateanul mioritic sau macar europeanul unional respectiva minunatie.

Pret: nespecificat
www.funtwist.com

Sursa: