„Furios şi iute 7”, pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme urmează în top

Apropo.ro / 21.04.2015, 08:00
Filmul "Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7", al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune şi ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 29,1 milioane de dolari.

Potrivit Reuters, acest lungmetraj de acţiune a depăşit, weekendul trecut pragul încasărilor de 1 miliard de dolari pe plan mondial.

La fel cum s-a întâmplat şi cu „Cavalerul negru/ The Dark Knight”, în 2008, care a devenit un fel de ceremonie funerară pentru Heath Ledger, publicul nord-american a mers în număr mare la cinematograf să îl vadă pe actorul Paul Walker în ultimul său rol. Actorul american a murit în 2013 într-un accident de automobil la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la „Furios şi iute 7”. Rolul său a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale şi al fraţilor starului, care au turnat câteva cadre în locul său.

Citeste mai mult aici!