„Furios și iute 7”, premiat cu patru Teen Choice Awards. Vin Diesel i-a adus omagiu lui Paul Walker

Apropo.ro / 17.08.2015, 13:00
Filmul "Furios și iute 7", de James Wan, a primit patru trofee la gala Teen Choice Awards 2015, iar Vin Diesel și echipa lungmetrajului i-au adus un omagiu actorului Paul Walker, care filma pentru această peliculă în momentul în care și-a pierdut viața într-un accident de mașină, în 2013.

Actorul Vin Diesel a fost reprezentantul echipei filmului „Furios și iute 7” la gala care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, fiindu-i înmânat premiul pentru cel mai bun film de acțiune/aventură. „A fost un film special. Punem suflet când facem aceste pelicule. Chiar suntem o familie. Voi, fanii, ați fost incredibili și ne-ați motivat să fim tot mai buni”, a declarat Vin Diesel, citat de contactmusic.com.

„Nu pot să stau aici să primesc premii fără să vorbesc despre cineva foarte, foarte important pentru noi. Una dintre binecuvântările vieții noastre este că putem să-i spunem lui Pablo «fratele nostru». Paul Walker este cu spiritul alături de noi”, a încheiat Vin Diesel, adăugând că în sală se află și fiica lui Walker, Meadow, în vârstă de 16 ani.

Premiul pentru cel mai bun actor într-un film de acțiune/aventură i-a revenit, postum, lui Paul Walker, iar, la aceeași gală, rapperul Wiz Khalifa a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun cântec dintr-un film și cel mai bun cântec R&B/hip-hop, pentru colaborarea cu Charlie Puth „See You Again”, un tribut muzical adus lui Walker.

Citeste mai mult aici!