Furtuni scurte, dar puternice, in Cluj si Maramures

De: Dragos Tanase / 09.05.2008, 10:06
Furtuni scurte, dar puternice, in Cluj si Maramures
Orasul Cluj-Napoca si zona Maramuresului au fost afectate de furtuni puternice care au lasat in urma victime, pagube materiale si localitati fara curent electric.

Orasul Cluj-Napoca si zona Maramuresului au fost afectate, aseara, de furtuni puternice care au lasat in urma victime, pagube materiale si localitati fara curent electric.

Un biciclist a fost ranit in timpul furtunii din Cluj-Napoca, pe strada Pavlov din centrul municipiului, cand un copac doborat de vant a cazut peste el.

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) a intervenit pentru scoaterea barbatului de sub arborele cazut, care a suferit escoriatii si un traumatism cranian minor.

O alta vijelie puternica, de scurta durata, a provocat pagube importante si a lasat fara energie electrica peste 1.000 de persoane din Maramures.

Potopul s-a dezlantuit in cursul serii de joi si a afectat mai ales zona Chioar, unde s-au inregistrat si cele mai multe probleme. Mai multi copaci au fost smulsi din radacina, iar cativa stalpi de energie electrica au fost rupti.