Fusta e vedeta sezonului

Apropo.ro / 06.08.2006, 17:58
Fusta e vedeta sezonului
În vara asta, în fusta! Au hotarat-o creatorii de moda, așa ca nu-i cazul sa ne opunem. Aduce cu moda anilor '50, numai ca de data asta fustele sunt din materiale mult mai ușoare, fara jupoanele scorțoase de la jumatatea secolului. Multicolora sau uni, într-o infinitate de

În vara asta, în fusta! Au hotarat-o creatorii de moda, așa ca nu-i cazul sa ne opunem. Aduce cu moda anilor ’50, numai ca de data asta fustele sunt din materiale mult mai ușoare, fara jupoanele scorțoase de la jumatatea secolului.

Multicolora sau uni, într-o infinitate de stiluri, ei bine, fusta din vara asta chiar e pentru toate gusturile.

Unde mai pui ca poți sa o porți cu cizme de calarie, papuci flip flop sau sandale cu toc cui, pantofi prețioși sau balerini. Cum s-ar zice, libertate deplina!

Singura interdicție e fusta gypsy care a facut furori anul trecul. Daca ai sperat cumva ca poți sa o reciclezi, mai bine muta-ți gandul. Nu mai e deloc cool fusta pana la glezne, mai ales daca e pavoazata cu volane și danteluțe.

În vara asta se poarta volumul, mai ales în partea de jos a corpului. Așa ca alege o fusta din mai multe straturi de material sau volane, pliuri sau dantele, adica mult volum. Daca ai picioare frumoase și talie delicata, ai sa faci furori cu o astfel de fusta.

Ai grija ca tivul fustei sa nu treaca de genunchi. Vedeta acestei veri este fusta lalea (sau gogoșar). Daca-ți mai asortezi și o tunsoare bob, ești în super tendințe. Daca ești mai plinuța, te avantajeaza fustele în forma de A, pentru ca subiaza silueta, unde mai pui ca sunt și trendy.

A revenit în mare forța fusta creion (mama ta s-ar putea sa o știe sub denumirea de fusta conica). Singura problema ar fi ca pentru o asemenea ținuta trebuie sa ai un corp absolut perfect, fara aripioare, fara fund lasat.

Daca nu poți sa reziști unei fuste mini, ai grija sa fie super-mini. E musai sa o porți cu o pereche de ștrampi.

Gasiți în ultimul numar al revistei , lista cu magazinele în care se pot gasi fustițele la moda și unde mai pui ca acolo ai și prețul lor.