Gabi Ciocan şi Emanuel Baroc, prietenii lui Petru Caragea în “Fructul oprit”

De: Cristiana Trifu / 05.09.2018, 16:54
Gabi Ciocan şi Emanuel Baroc, prietenii lui Petru Caragea în “Fructul oprit”
Se ştiu de ani buni , însă “Fructul oprit” le-a oferit prilejul să se reîntâlnească după vreme lungă şi să joace împreună în acelaşi serial. În noul sezon al producţiei, care poate fi urmărit miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, Gabi Ciocan şi Emanuel Baroc sunt Suedezu şi Fane, cei mai buni prieteni ai lui Petru Caragea, personaj interpretat de Bogdan Iancu.

“Sunt extrem de fericit că fac parte din echipa >, eram nerăbdător să mă întorc pe platourile de filmare şi să încep munca”, mărturiseşte Gabi Ciocan, care a trecut printr-o schimbare de look pentru “Fructul oprit”, vopsindu-se blond. Gabi  este Suedezu în noul sezon al serialului, difuzat la Antena 1, prieten bun al lui Petru Caragea (interpretat de Bogdan Iancu). Cei doi tineri actori s-au cunoscut în urmă cu şapte ani pe platourile de filmare ale unei alte producţii tv (“Pariu cu viaţa”). Pasiunea pentru actorie l-a determinat pe Gabi să urmeze studii în acest domeniu, iar dragostea pentru muzică l-a ajutat să facă parte dintr-o trupă de succes. Gabi mărturiseşte că există diferenţe mari  între el şi personajul său.  “La 18 ani mai făceam eu câte o prostie, dar nici chiar aşa”, glumeşte el.

Emanuel Baroc, tânărul care îl joacă pe Fane, recunoaşte că a trăit o surpriză mare când a aflat numele actorului care îl interpretează pe prietenul său din serial. El şi Bogdan Iancu, cel care îi dă viaţă lui Petru Caragea, au fost colegi de grădiniţă. “M-am bucurat foarte mult după ce mi s-a dat vestea că am luat castingul, iar bucuria a fost şi mai mare când am aflat că o să joc alături de Bogdan,  pe care îl ştiu de la grădiniţă”, povesteşte Emanuel, care poate fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea, de la 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”. Lumea artistică l-a atras dintotdeauna pe acesta. “De mic am ştiut că vreau să fac actorie”, spune el, care la 13 ani s-a înscris la cursurile PygmalionFilm, iar mai târziu şi-a dezvoltat cunoştinţele la TV & Film Academy by Ruxandra Ion. A jucat în producţii de scurt-metraj şi lung-metraj (“Breaking the Cycle”, “Capace” etc.), iar acum face parte din distribuţia primei drame psihologice din peisajul serialelor autothone. 

Noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit de telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.