Gabi Espino – moderna și la plaja

Apropo.ro / 08.08.2005, 13:00
Gabi Espino -   moderna și la plaja
Senzuala protagonista din telenovela "Luna" stie ca o tinuta atat de sumara precum cea de plaja trebuie accesorizata cat mai inedit. Vacanța, plaja, distracție! Aceste trei "doruri" la care visam tot anul se traduc, din punct de vedere vestimentar, în: multa culoare,


Senzuala protagonista din telenovela „Luna” stie ca o tinuta atat de sumara precum cea de plaja trebuie accesorizata cat mai inedit.

Vacanța, plaja, distracție! Aceste trei „doruri” la care visam tot anul se traduc, din punct de vedere vestimentar, în: multa culoare, articole cat mai funcționale și (nu în ultimul rand) un stil senzual mai subtil decat în anii precedenți.

Sunt în voga combinațiile feminine (de exemplu, fusta lunga semitransparenta asortata la costumul de baie) sau ștrengarești-tinerești (bluza înnodata, purtata cu minișortul).

Gențile propuse de designeri sunt mari-mari, la fel și bijuteriile din plastic sau lemn. Șlapii trebuie sa fie (neaparat!) comozi și cat mai colorați. Asortați sau nu la restul ținutei, alegerea îți aparține.


Magazin Triumph
Costum de baie – 189 lei

Magazin Triumph
Bluza – 119 lei
Sutien – 36 lei
Slip – 36

Magazin Triumph
Palarie de plaja – 49 lei
Sutien – 69 lei
Bikini string – 36 lei
Șort – 59 lei

Magazin Triumph
Pareo – 89 lei
Costum de baie – 149 lei

Vezi accesoriile potrivite