Gabi Firea și Florentin Pandele petrec Valentine”s Day într-un club

Apropo.ro / 14.02.2012, 16:00
Gabi Firea și Florentin Pandele petrec Valentine''s Day într-un club
Gabi Firea și Florentin Pandele petrec Valentine''s Day în club, unde vor asista la un spectacol susținut de Ovidiu Komornyk.

Gabriela Vrânceanu Firea și Florentin Pandele, deși se pregătesc să devină părinți în curând, încearcă să savureze și fiecare moment petrecut în doi.

Gabriela și Florentin se pregătesc să petreacă împreună Ziua Îndrăgostiților. „Vom merge la un spectacol susținut de Ovidiu Komornyk, la un club din București. Suntem prieteni cu Ovidiu și ne place foarte mult muzica lui romantică. Ni se pare o modalitate foarte plăcută de a petrece o zi a îndrăgostiților…O ținem și pe cea românească, de Dragobete. De fapt, nu trebuie să fie o sărbătoare a dragostei pentru a ne manifesta sentimentele, dar de ce să o ratăm”, a declarat Gabriela Firea într-un interviu acordat pentru protvmagazin.ro.

La capitolul cadouri speciale pentru Sfantul Valentin, Gabriela Firea mai declară că vor fi multe surprize: Eu am făcut rezervarea la clubul în care cântă Ovidiu Komornyk, iar Florin s-a gândit la un weekend la munte, împreună cu băieții noștri, și bilete la piesa „Dineu cu proști”, în care joacă maestrul Horațiu Mălăele (se găsesc foarte, foarte greu)”.

Citește mai multe detalii despre cum își petrece Ziua Îndrăgostiților Gabriela Firea, pe protvmagazin.ro