Gabi Jugaru baga in concediu un pacalit

Apropo.ro / 14.03.2008, 14:32
Gabi Jugaru baga in concediu un pacalit
"Jugaru Shukaru" le aduce telespectatorilor Pro Tv cea mai spectaculoasa reactie a unui pacalit, sambata - 15 martie, de la ora 22.30!

Jugaru Shukaru” le aduce telespectatorilor Pro Tv cea mai spectaculoasa reactie a unui pacalit, sambata – 15 martie, de la ora 22.30!

Echipa lui Gabi Jugaru reuseste sa prinda in plasa un craiovean care, dupa ce a aflat ca este victima unei farse, si-a luat concediu … ca sa-si revina!

Tanarul, administrator al doua camine de nefamilisti din Craiova, este ”acuzat” ca ascunde un evadat.

Fata in fata cu politia, care cauta in blocurile administrate de el evadatul de la Penintenciarul de Maxima Siguranta Craiova, victima devine din ce in ce mai speriata. In cele din urma, conform planului diabolic al lui Jugaru, evadatul este gasit in porbagajul unei masini parcate in fata caminului.

”Am avut parte de cea mai tare reactie a unei victime din tot ce-am vazut eu vreodata”, povesteste Gabi Jugaru.

”In viata mea nu am vazut un om atat de speriat si panicat de ceea ce se intampla sub ochii lui … tot timpul tinea cate un politist de mana sau incerca sa sara in spatele lor in momentul in care evadatul se apropia de el. Iar toate astea s-au petrecut pe fondul unei reale vizite de la Garda Financiara, cu care victima era amenintata. A doua zi, am mers sa-l vizitam pe tanar, care ne-a marturisit ca si-a luat concediu de doua zile ca sa-si revina din socul farsei!”, a incheiat ”Jugaru Shukaru”.

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!