Gabi Szabo: Nu cred ca am sa mai revin în competiții

Apropo.ro / 14.05.2005, 16:33
Gabi Szabo: Nu cred ca am sa mai revin în competiții
Noul vicepreședinte al Federației Române de Atletism (FRA), Gabi Szabo, a declarat, vineri, la Constanța, ca nu crede ca va mai reveni în activitatea competiționala, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Deocamdata nu știu ce sa spun. Sincer nu cred ca am sa mai

Noul vicepreședinte al Federației Române de Atletism (FRA), Gabi Szabo, a declarat, vineri, la Constanța, ca nu crede ca va mai reveni în activitatea competiționala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Deocamdata nu știu ce sa spun. Sincer nu cred ca am sa mai revin. În zilele urmatoare voi declara mai multe”, a spus Szabo referitor la o posibila revenire în competiții.

Gabi Szabo a sosit la Constanța împreuna cu soțul sau, Zsolt Gyongyossy, pentru a asista, în calitate de spectatori, la Campionatele Naționale universitare de atletism ce se vor desfașura sîmbata și duminica, pe stadionul „Gheorghe Hagi”. Concomitent cu CN universitare se va desfașura și Cupa „Farul – Memorialul Constantin Craiu”.

Referitor la alegerea lui Ilie Floroiu în funcția de președinte al FRA, Szabo a spus: „Pot sa spun ca a fost o adevarata competiție. Domnul Ilie Floroiu are nevoie de oameni de valoare care sa-i fie alaturi și sa-l ajute”, a precizat multipla campioana mondiala și olimpica.

Mediafax