Gabriel Aubry și Olivier Martinez s-au luat la bătaie

Apropo.ro / 23.11.2012, 15:30
Gabriel Aubry și Olivier Martinez s-au luat la bătaie
Fostul iubit al actriței Halle Berry s-a luat la bătaie cu actualul iubit, francezul Olivier Martinez. A existat, totuși, și un motiv întemeiat!

O altercație destul de serioasă s-a produs joi dimineață, la reședința pe care celebra actriță o deține în California. Fostul ei iubit, modelul canadian Gabriel Aubry, și actualul ei logodnic, actorul Olivier Martinez, au început să se bată. În acea dimineață, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, în vârstă de patru ani și jumătate, la casa mamei acesteia, Halle Berry, unde urma să petreacă Ziua Recunoștinței.

Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry, în vârstă de 36 de ani, pentru a sta puțin de vorbă, însă cei doi bărbați au început să se bată. Ambii au fost răniți – Martinez se pare că are o mână ruptă și răni în zona gâtului, iar Aubry are o coastă ruptă, contuzii la nivelul feței și probabil traumatism cranian – și au primit tratament medical la spital.

După ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violențe fizice, a declarat Andrew Smith, de la Poliția din Los Angeles. Cauțiunea a fost stabilită la 20.000 de dolari.

Potrivit site-ului TMZ.com, Gabriel Aubry a fost eliberat ulterior.

Citește mai multe detalii despre altercația dintre iubiții lui Halle Berry, pe Mediafax.ro