Gabriel Dorobanţu, la 63 de ani. Artistul s-a retras din lumea furtunoasă a showbizului – FOTO

De: Cătălina Matei / 27.10.2016, 11:51
Gabriel Dorobanţu, la 63 de ani. Artistul s-a retras din lumea furtunoasă a showbizului - FOTO
Gabriel Dorobanţu vine sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20.00, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, să cânte împreună cu Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

“A fost o experienţă frumoasă participarea mea la „Te cunosc de undeva!”, pentru că este un format de emisiune care te solicită, în sensul că trebuie să fii prezent, distractiv, în acord cu tot ceea ce se întâmplă în show şi am încercat să fiu, pe scenă, alături de generaţia tânără, să le putem da satisfacţie telespectatorilor. Mă bucur că băieţii din band şi-au luat în serios treaba şi au venit foarte bine pregătiţi. Din acest motiv, n-am intrat cu emoţii pe scenă. Cred însă că cele mai mari emoţii sunt în lift, pentru că nu ştii dacă se mai ridică sau nu “uşile” acelea…”, spune Gabriel Dorobanţu, amuzat.

Ce cântece din bogatul său repertoriu a ales Gabriel Dorobanţu să cânte cu Florin Ristei şi FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.