Gabriela Cristea, botez în nuanţe violet

De: Mioara Tronaru / 09.09.2019, 13:39
Gabriela Cristea, botez în nuanţe violet
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au avut parte de unul dintre cele mai emotionante momente din viata, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena.

Locatia spectaculoasa cu gradina generoasa si piscina, meniul ales astfel incat sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi invitati, tinutele pe care familia le va purta la eveniment au fost alese din vreme.

Cei doi parinti au stabilit detaliile legate de decoratiunile din locatie, dominate de nuante de violet, culoare aleasa datorita numelui micutei. Mai mult, intreg evenimentul a fost construit in jurul unui concept floral, de la preparatele sofisticate cu flori comestibile violet, la panourile foto din flori de iris, la luminile arhitecturale si pana la tortul spectaculos in nuante de violet.

„Am venit special pentru a stabili cum vor fi asezate decoratiunile speciale alese pentru botezul lui Iris. Oamenii de aici ne-au consiliat in cele mai mici detalii pentru ca evenimentul nostru sa fie perfect, iar noi sa ne bucuram cu adevarat de emotia crestinarii fetitei noastre. Impreuna am pus la punct si amplasarea elementelor de decor, pentru a avea cele mai frumoase fotografii alaturi de invitati. Am optat, desigur, pentru irisi, iar salonul va fi luminat si el in nuante de mov”, a declarat Gabriela Cristea.