Gabriela Cristea, despre ”dieta minune” pe care o urmează: ”Aş vrea să punem capăt acestui mit”

Apropo.ro / 03.07.2018, 13:11
Gabriela Cristea, despre ”dieta minune” pe care o urmează: ”Aş vrea să punem capăt acestui mit”
Gabriela Cristea, îndrăgita moderatoare a emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, difuzată în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars, este foarte sinceră în ceea ce priveşte dieta pe care o urmează de când s-a întors pe micile ecrane.

Invitată împreună cu soţul ei, Tavi Clonda, şi micuţa Victoria în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, de la Antena 1, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei şi a recunoscut că nu e deloc aşa simplu.

”Eu aş vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosiţe care spun că mănâncă de toate, oricând şi slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram şi la firimitură. Şi chiar şi aşa slăbesc foarte greu şi într-o lungă perioadă de timp. Deci aşa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, difuzată în această săptămână de la Therme.

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane la sfârşitul lunii mai, după nouă luni în care a stat acasă împreună cu micuţa Bella Victoria Margot. Telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars.