Gabriela Cristea divorțează

De: Mia Nicolescu / 08.04.2013, 09:14
Gabriela Cristea divorțează
Gabriela Cristea și Marcel Toader divorțează după 5 ani de căsnicie.

Căsătoriți civil de cinci ani, Gabriela Cristea și Marcel Toader intenționau ca anul acesta să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Anunțaseră o nuntă fastuoasă, cu peste 200 de invitați, și pozau la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației. Nimic nu părea să anunțe ceea ce i-a lăsat pe toți fără drept la replică.

Totul a început în momentul în care Gabriela Cristea a anunțat că nu va mai avea loc nicio nuntă, pe motiv că timpul nu le permite și că tot ce își dorește în prezent este un copil.

Gabriela Cristea

În urmă cu doar câteva zile, fosta prezentatoare tv avea să părăsească domiciliul conjugal de la Corbeanca, doar cu o parte din bagaje, cu intenția de a se muta la vechea ei adresă. Divorțul pare iminent, chiar dacă apropiați ai celor doi susțin că aceștia nu se vor despărți.

„Ca în orice căsnicie, există și certuri. În astfel de situații, o pauză este binevenită. În momentul în care constați cât de mult îți lipsește persoana respectivă, reușești să treci peste orice”, a mărturisit o persoană apropiată cuplului.

Prezent ieri la o aniversare, Marcel Toader a fost foarte abătut, semn că divorțul de soția sa îl afectează. Contactat de Libertatea, bărbatul nu a infirmat despărțirea, dar nu a dorit să facă nici un fel de comentariu pe marginea acestui subiect.